PARTNER TEPEE ELECTRIC - RIJPLEZIER

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC
PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

PEUGEOT Partner Tepee Electric

MILIEUVRIENDELIJK RIJDEN

Peugeot Partner Tepee Electric - Verbruiks- en regeneratiemeter op het instrumentenpaneel

De gemakkelijk afleesbare verbruiks- en regeneratiemeter op het instrumentenpaneel helpt u om zo energiezuinig mogelijk te rijden. Zo profiteert u optimaal van de volgens de NEDC-cyclus gehomologeerde actieradius van 170 km. Daarnaast beschikt u over een extra verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, zodat u zorgeloos kunt rijden.

100% ELEKTRISCH RIJDEN

Peugeot Partner Tepee Electric - 100% elektrisch rijden

De Partner Tepee Electric maakt nauwelijks geluid, produceert geen schadelijke stoffen en stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rijverboden in milieuzones. Dankzij de rust in het interieur van de Partner Tepee Electric raakt u minder snel vermoeid en kunt u gemakkelijker met uw passagiers praten.

CONNECTIVITEIT

Peugeot Partner Tepee Electric - Interieur Touchscreen

TOUCHSCREEN

Met de Partner Tepee Electric beschikt u over uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden: Bluetooth®, een USB-aansluiting, een Jack-aansluiting en de Mirror Screen-functiei. De Mirror Screen-functie werkt met de technologie Apple CarPlayTMi en met de technologie MirrorLink® i kunt u veelgebruikte apps van uw met MirrorLink® of Apple CarPlayTM compatibele smartphone weergeven op het grote touchscreen van de Partner Tepee Electric en ze veilig gebruiken. Het navigatiesysteemi toont ook de snelheidslimieten en geeft verkeersinformatie.

Peugeot Partner Tepee Electric - Op afstand te bedienen functies

OP AFSTAND TE BEDIENEN FUNCTIES

Om elke rit extra ontspannen en comfortabel te maken beschikt de PEUGEOT Partner Tepee Electric over functies die op afstand via een smartphone, tablet of pc kunnen worden bediend. Zo kunt u, voordat u instapt:

  • De verwarming of de airconditioning op afstand programmeren zodat het interieur vooraf verwarmd wordt;
  • De laadtoestand van de tractiebatterij bekijken;
  • De geschatte duur van het opladen bekijken.