Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Configureer uw 508 SW Peugeot SPORT ENGINEERED

U hebt gekozen voor de Peugeot 508: de grote sportief gelijnde stationwagen van Peugeot. De perfecte metgezel voor lange ritten met het gezin of voor de zaak. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 508 Active, Peugeot 508 Allure, Peugeot 508 GT Line, Peugeot 508 GT,

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de PureTech 130 S&S EAT8 en de 1.5 BlueHDi 130 S&S, in combinatie met een 6-versnellingsbak of een EAT8 automaat. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 508 hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Artense, Bleu Celebes, Rouge Ultimate of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.