Nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION

Nieuwe Peugeot 508 SW - First Edition
Nieuwe Peugeot 508 SW - First Edition

Nieuwe Peugeot 508 SW First Edition

DE RADICALE SW IN DE FIRST EDITION-UITVOERING

De op de hoogwaardige GT-uitvoering gebaseerde, in beperkte oplage leverbare PEUGEOT 508 SW First Edition kenmerkt zich door zijn exclusiviteit. Ontdek het lage en vloeiende silhouet, de karaktervolle voorzijde, de gewelfde lijnen en het grote panoramische schuif-/kanteldak van deze SW en laat u verleiden. Stap in en beleef nieuwe rijsensaties met deze tijdloos elegante en sportieve SW die leverbaar is met de krachtigste benzine- en dieselmotoren van het gamma: de benzinemotor PureTech 225 pki of de dieselmotor BlueHDi 180 pki, beide in combinatie met de 8-traps automatische transmissie EAT8.

EXCLUSIEF TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Ontdek de exclusieve kenmerken van de in beperkte oplage leverbare 508 SW First Edition en het raffinement tot in de kleinste details:
- de handsfree achterklep biedt toegang tot een grote bagageruimte waarvan de vloer is afgewerkt in hout met Zebrano-look en is voorzien van met antislipmateriaal beklede latten.
De bagageruimte kan worden uitgerust met een velours mat met een overslag, die bij het in- en uitladen de vloer, de dorpel en de achterbumper beschermt;
- de glanzend zwarte omlijsting van de grille;
- de in twee kleuren uitgevoerde gepolijste lichtmetalen 19 inch-velgen Augusta, met vernis in de kleur Grey Dust;
- de dorpellijsten met First Edition-logo.
Daarnaast is de PEUGEOT 508 SW First Edition uitgerust met een groot panoramisch schuif-/kanteldak.

DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT® IN FIRST EDITION-UITVOERING

Nieuwe Peugeot 508 SW - First Edition - Interieur Peugeot i-Cockpit®

In het fraaie en comfortabele interieur van de in beperkte oplage leverbare Peugeot 508 SW First Edition vindt u de ongeëvenaarde PEUGEOT i-Cockpit® bestaande uit een compact stuurwiel, een personaliseerbaar digitaal head-up instrumentenpaneel en een 10 inch capacitief HD-touchscreen.
Stap in en ervaar het zitcomfort van de AGRi-gecertificeerde, elektrisch verstelbare stoelen met verwarming en multipoint-massagefunctie. Houten sierelementen in Zebrano-look en de in rood of zwart Sellier-leder** uitgevoerde bekleding met koperkleurige sierstiksels geven het interieur een extra exclusieve uitstraling.
Het sportieve karakter van de nieuwe PEUGEOT 508 SW First Edition wordt geaccentueerd door talloze details: een met geperforeerd nerflederi bekleed en van zijdeglans verchroomde sierdelen voorzien stuurwiel, een zwarte hemelbekleding, Full LED-sfeerverlichting, aluminium pedalen en dorpellijsten met First Edition-logo.

DE HIGHTECH SW

Nieuwe Peugeot 508 SW - First Edition - Night Vision

In de PEUGEOT 508 SW First Edition profiteert u van de nieuwste technologieën, zoals Night Visioni , waarmee u in het donker sneller voetgangers of dieren opmerkt, maar ook een groot aantal rijhulpsystemen waaronder de adaptieve cruise control met Stop & Go-functie in combinatie met Lane Keeping Assist.
De PEUGEOT 508 SW First Edition beschikt ook over een inductielader voor het draadloos opladen van uw smartphone, digitale radio en een 10 inch capacitief HD-touchscreen met Connect 3D-navigatie, spraakherkenning en toegang tot de Connect-services van TomTom®i .

PREMIUM HIFI-GELUID EN FOCAL®-KOPTELEFOON

Nieuwe Peugeot 508 SW - First Edition - Draadloze Focal® Listen-koptelefoon

De in beperkte oplage leverbare PEUGEOT 508 SW First Edition is voorzien van een hifisysteem van Focal® met 10 luidsprekers met de exclusieve technologie van Focal® waarmee alle inzittenden kunnen genieten van een puur en helder geluid in de auto.
De draadloze Focal® Listen-koptelefoon, getekend door het Peugeot Design Lab, is hierbij inbegrepen. Hiermee kunt u de unieke Focal®-geluidservaring ook buiten uw nieuwe PEUGEOT 508 SW First Edition beleven.