Nieuwe Peugeot 508 FIRST EDITION

Dorpellijst met First Edition-logo - Nieuwe Grande Berline Peugeot 508 First Edition
Dorpellijst met First Edition-logo - Nieuwe Grande Berline Peugeot 508 First Edition

Nieuwe 508 First Edition

De nieuwe PEUGEOT 508 First Edition is gebaseerd op het hoogste uitrustingsniveau: de GT. Deze zeer rijke versie wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1.500 stuks. Waarvan er een beperkt aantal voor de Nederlandse markt beschikbaar is. Kunt u de verleiding niet weerstaan?

KIES UW NIEUWE 508 FIRST EDITION

Nieuwe Grande Berline Peugeot 508 First Edition: de in beperkte oplage beschikbare hightech berline

Wilt u als één van de eersteni rijden in de nieuwe PEUGEOT 508? Kies dan uw 508 First Edition. Exclusiviteit gewaarborgd, want de First Edition onderscheidt zich van de toch al rijk uitgeruste GT door zijn 19 inch lichtmetalen velgen type ‘Augusta’, afgewerkt in een exclusieve twotone finish ‘Grey Dust’. Night Vision is standaard, alsmede volledig autonoom inparkeren dankzij het Pack City 3. De royale achterklep opent en sluit zich automatisch dankzij de handsfree functie. De benzineversie is bovendien standaard uitgerust met een groot glazen schuifdak.

Kiest u de krachtige PureTech 225 benzinemotori, dan is uw PEUGEOT 508 First Edition uitgevoerd in krachtig rood ‘Rouge Ultimate’. Gaat u voor de BlueHDi 180 dieselmotori dan is uw auto uitgevoerd in voornaam blauw ‘Dark Blue’. Beide motorisaties zijn uitgerust met de formidabele EAT8 automatische versnellingsbak met acht versnellingen.

DE PEUGEOT I- COCKPIT LAAT NIETS TE WENSEN OVER

Peugeot i-Cockpit® met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel - Nieuwe Grande Berline Peugeot 508 First Edition

In de PEUGEOT 508 First Edition vindt u het royale interieur van de GT. De Peugeot i-Cockpit® , bestaande uit een compact stuurwiel, een personaliseerbaar digitaal head-up instrumentenpaneel en een 10 inch capacitief HD-touchscreen. Houten sierelementen in Zebrano-look en een bekleding van Alcantara® en zwart Sellier-lederi met koperkleurige sierstiksels geven dit interieur extra cachet.

Bij het instappen treft u op de dorpellijst het First Edition logo. Het stuur is met geperforeerd leder bekleed. Dat zorgt samen met de zwarte hemelbekleding, Full-LED sfeerverlichting en aluminium pedalen voor een sportieve ambiance.

DE HIGHTECH BERLINE

x

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kunt u met ‘Night vision’ zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. De auto is bovendien uitgerust met adaptieve cruise control met Stop & Go functie en met Lane Positioning Assist volgt de auto perfect de rijstrook precies zoals u dat wenst.

IN EEN OOGOPSLAG