Nieuwe Peugeot 2008 SUV - Sports Utility Vehicle

i Kan media niet laden

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Vanaf 25.360 Rijklaar*

105g i

4.6l i

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

DESIGN

EXALTING SUV

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukkeni zijn sportieve en vastberaden karakter.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV: full led-koplampen met drie klauwen
Nieuwe Peugeot 2008 SUV: led-achterlichten
Nieuwe Peugeot 2008 SUV: grote flexibel in te delen en functionele bagageruimte

PERFECTIE TOT IN DE KLEINSTE DETAILS
Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampeni met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten.

MAAK UW AUTO MULTIFUNCTIONEEL
De nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt met zijn grote flexibel in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank vele gebruiksmogelijkheden. De bagageruimtei van de elektrische uitvoering is boven de laadvloer even groot als in de andere uitvoeringen.

COCKPIT

EXTENDED EXPERIENCE

i

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3Di, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreeni en een te configureren 3D-instrumentenpaneeli. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is voorzien van connectieve technologieën zoals het navigatiesysteem met TomTom® Traffici, Mirror Screeni en het draadloos opladen van uw smartphonei. Het keyless entry and start-systeem ontgrendelt de auto als u eropaf loopt en vergrendelt hem als u ervandaan loopti, met als enige voorwaarde dat u de sleutel op zak hebt.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV: met leder en alcantara® beklede sportieve stoelen
Nieuwe Peugeot 2008 SUV: spoilerdak
Nieuwe Peugeot 2008 SUV: hifisysteem van Focal®

EEN TOPKLASSE ZITCOMFORT
De stoelen kunnen zijn bekleed met hoogwaardige materialen zoals alcantara® of lederi. De voorstoelen zijn afhankelijk van de uitvoering voorzien van stoelverwarming(2) en, in het geval van de bestuurdersstoel, een massagefunctiei en elektrische stoelverstellingi.

SCHUIF-/KANTELDAK EN HIFISYSTEEM VAN FOCAL®
Ook voor de passagiers achterin staat het comfort op hoog niveau dankzij de grote beschikbare ruimte, de zee van licht dankzij het spoilerdak en de audiokwaliteit van het hifisysteem van Focal®i.

MOTOREN

EXCITING CHOICE

Nieuwe Peugeot 2008 SUV: een krachtige, dynamische en efficiënte compacte SUV
/image/19/5/peugeot-2008-1906pc-130.557195.jpg

DE VRIJHEID OM TE KIEZEN
Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Wanneer u kiest voor een Peugeot 2008 SUV met een verbrandingsmotor is er een ruime keuze aan krachtige en efficiënte Euro 6-motoren die allemaal zijn voorzien van een Stop & Start-systeem: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, waaronder de PureTech 155 pk-motor voor een extra sportief rijkarakter. Voor nog meer souplesse en respons kunt u kiezen voor de automatische transmissie EAT8i met Quickshift-technologiei.

TECHNOLOGIEËN

FUTURE-PROOF SUV*

Nieuwe Peugeot 2008 SUV: Advanced Grip Control, een technologie die onder alle omstandigheden zorgt voor een optimale tractie.
Nieuwe Peugeot 2008 SUV: PEUGEOT Drive Assist, een technologie die semi-autonoom autorijden mogelijk maakt.

VERLEG UW GRENZEN
Doorbreek de sleur en sla nieuwe wegen in. U kunt de tractie van uw nieuwe Peugeot 2008 SUV aanpassen aan de rijomstandigheden door een van de drie standen van de Advanced Grip Control i te selecteren: Zand, Modder of Sneeuw. Bovendien kunt u op steile hellingen de snelheid van uw SUV onder controle houden dankzij de functie Hill Assist Descent Controli.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN SEMI-AUTONOOM AUTORIJDEN
De nieuwe compacte Peugeot 2008 SUV beschikt over de nieuwste technologieën van het merk, waaronder de PEUGEOT Drive Assisti die semi-autonoom autorijden mogelijk maakt. Met behulp van de functies Lane Positioning Assisti en adaptieve cruise control met Stop & Go-functiei past de PEUGEOT Drive Assist de snelheid van uw auto automatisch aan die van uw voorligger aan, zodat constant een veilige afstand wordt bewaard.

IN EEN OOGOPSLAG

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT
Geschatte gegevens, alleen ter informatie en onder voorbehoud van goedkeuring.

  •  WLTP-waarden(1): Gegevens in afwachting van homologatie

(1) De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 is de typegoedkeuring van nieuwe auto's gebaseerd op de wereldwijde geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (WLTP). De metingen van deze nieuwe testprocedure geven een realistischere afspiegeling van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in de praktijk. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitrusting, opties en banden waarvan de auto is voorzien. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie over WLTP.

  •  NEDC-waarden(2): Gegevens in afwachting van homologatie.

 (2) De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. De CO2- en brandstofverbruikscijfers worden officieel gemeten in overeenstemming met EU Verordening 715/2007/EC. Deze meting betreft een uniform, onder strikte en gestandaardiseerde condities uitgevoerd, op een laboratoriumproef lijkend, onderzoek. Onder normale omstandigheden kunnen (en zullen) de werkelijke verbruikscijfers hiervan afwijken door o.a. extra uitrusting van de auto, bandenspanning, belading, rijstijl, rijomstandigheden, kwaliteit van het wegdek e.d..     

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT OP