Peugeot 308 SW - DESIGN

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Vanaf 24.140 Rijklaar*

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

DESIGN VAN DE PEUGEOT 308 SW

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW – Nieuwe voorzijde – Ranke lijnen

INTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW – Capacitief touchscreen – Connect 3D-navigatie

DYNAMISCH EN SPORTIEF

De nieuwe Peugeot 308 SW – Nieuwe voorzijde – Halogeenkoplampen
De nieuwe Peugeot 308 SW – Zijaanzicht – Ranke lijnen

De strak en sportief gelijnde PEUGEOT 308 SW is een auto die u bij de eerste kennismaking al doet verlangen om er in te rijden. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, met in het midden de Peugeot-leeuw. De nieuwe sportieve voorbumper en Full LED koplampeni geven de voorzijde een extra dynamisch karakter.

PEUGEOT i-COCKPIT®, ONGEKEND RIJPLEZIER

De nieuwe Peugeot 308 SW – Een ruim en ergonomisch interieur met de moderne en pure Peugeot i-Cockpit®

Stap in de Peugeot 308 SW en laat u inspireren. In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. De 308 SW Allure is bovendien uitgerust met sportieve stoelen met een nieuwe bekleding van hoogwaardig kunstleder gecombineerd met de stof Oxford, leverbaar in de ambiance Mistral of Guérande.i

SPECIALE SERIE 308 SW TECH EDITION

Peugeot 308  - Logo Tech Edition
Peugeot 308 SW - Serie Tech Edition
Peugeot 308 SW - Serie Tech Edition - nieuwe bekleding

De 308 SW TECH EDITION is onmiddellijk herkenbaar. De gedurfde lijnen van de auto worden geaccentueerd door de 16 inch lichtmetalen velgen JADE in combinatie met de extra getinte zijruiten achter en achterruit. Op de voorschermen zijn TECH EDITION-badges met een geborsteld aluminium-look met accenten in de kleuren Bleu Cyan en Orange Intense aangebracht.

In het interieur zijn de kleuren Bleu Cyan en Orange Intense terug te vinden in de voor de speciale serie TECH EDITION specifieke sierstiksels van de bekleding (kunstleder TEP/Alcantara®), het met nerfleder beklede stuurwiel, de matten, de portierpanelen en de pookhoes. Voor een sportief accent zijn de pedalen en voetsteun uitgevoerd in aluminium en is de auto voorzien van dorpelsierlijsten van geborsteld rvs met de letters "PEUGEOT". De speciale serie TECH EDITION heeft een hightech karakter met hoogwaardige technologieën die allemaal tot de standaarduitrusting behoren: Visio Park 1, touchscreen met Mirror Screeni en de uitrusting van het Pack Safetyi en het Pack Drive Assisti.

DESIGN VAN DE PEUGEOT 308 SW GT LINE

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – Vooraanzicht – Nieuwe sportieve bumper

INTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – interieur met aluminium stijlelementen en rode sierstiksels
De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – Vooraanzicht
De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – groot glasoppervlak – dubbel eindstuk van de uitlaat

De voorzijde is herkenbaar aan de grille met dambordpatroon. In het midden van de grille prijkt de Peugeot-leeuw en in de bovenste rand is in rode letters de merknaam opgenomen. De nieuwe bumper versterkt het sportieve karakter van de Peugeot 308 SW GT Line in combinatie met de full LED-koplampen, de LED-richtingaanwijzers met "dynamic scrolling" en de LED-mistlampen vóór.i

De 308 SW GT Line oogt extra breed en laag dankzij de zijskirts en de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met verchroomde sierstukken. De 308 GT Line is uitgerust met de lichtmetalen 17 inch-velgen Rubis, maar u kunt optioneel ook kiezen voor de 18 inch-velgen Diamant. 

/image/26/3/peugeot-308-2017-451-fr.277263.jpg

EEN CHIC EN SPORTIEF INTERIEUR

Het interieur van de 308 SW GT Line is fraai afgewerkt met verschillende aluminium stijlelementen zoals de pedalen, de voetsteun en de dorpellijsten. De hemelbekleding en de bovenste delen van de portieren zijn in antraciet uitgevoerd. De bekledingi, het dashboard, de portierpanelen, het stuurwiel, de pookhoes en de matten zijn voorzien van rode sierstiksels.

De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – Grote bagageruimte

VOLOP FLEXIBILITEIT

De Peugeot 308 SW heeft een bagageruimte met een inhoud van maar liefst 610 dm3 (VDA) of zelfs 1660 dm3 (VDA) als de achterbank is neergeklapt. Dankzij de rechthoekige vormen en de Magic Flat-achterbank die een volledig vlakkei laadvloer mogelijk maakt, kan de laadruimte van de Peugeot 308 SW gemakkelijk aan al uw wensen worden aangepast. De lage laaddrempel maakt de bagageruimte perfect toegankelijk.

De nieuwe Peugeot 308 SW – groot panoramadak

PANORAMADAK, LICHT INTERIEUR

Dankzij het grote glasoppervlak en het enorme panoramadak i met zonnescherm genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht.

DESIGN VAN DE PEUGEOT 308 SW GT

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Nieuwe voorzijde – Full led-koplampen

INTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Een ruim en geraffineerd interieur met rode sierstiksels

KARAKTERVOL

De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Led-richtingaanwijzers met "dynamic scrolling" en led-mistlampen vóór
De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Nieuwe voorzijde met nieuwe sportieve bumper
De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Dubbel eindstuk van de uitlaat

De verticaal geplaatste grille met dambordpatroon versterkt het sportieve karakter van de Peugeot 308 GT.

De 308 GT oogt erg krachtig dankzij de zijskirts en de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met verchroomde sierstukken en standaard 18 inch-velgen Diamant. Het sportonderstel heeft een 10 mm verlaagde vering.

EEN EXCLUSIEF INTERIEUR

Het interieur van de Peugeot 308 SW GT biedt het summum aan verfijning. De bekledingi, het dashboard, de portierpanelen, het stuurwiel, de pookhoes en de matten zijn voorzien van rode sierstiksels.

Bij het openen van de portieren wordt een voor de GT specifieke welkomstboodschap weergegeven op het instrumentenpaneel, dat is voorzien van een achtergrond met een speciaal blokpatroon. Het standaard aanwezige grote panoramadak met zonnescherm biedt u en uw passagiers het summum van ontspannen reizen.

OPTIE 308 BLACK PACK : ZWART IS DE STANDAARD

PEUGEOT 308 SW -  optie Black pack

Het Black Pack is optioneel op alle uitvoeringen van de 308 GT en GT Line.

Natuurlijk hebben GT en GT Line van oorsprong al een zeer dynamische uitstraling met Full-LED koplampen, zwarte spiegelkappen, zijskirts en een diffuser met verchroomde sierstukken. Het aanvullende Black Pack maakt van de 308 GT en GT Line een imposante verschijning. De grille is van het type GTi, in zwart uitgevoerd en voorzien van een glanzend zwarte rand en de merkaanduiding ‘PEUGEOT’ in zwart. Ook de sierafwerking rond de mistlampen is uitgevoerd in glanzend zwart. Echte eyecatchers zijn de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Saphir Black’ uitgevoerd met matzwarte vernis.

De 308 met Black Pack is indrukwekkend anders.