PEUGEOT 308 BERLINE - RIJBELEVING

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet
De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet

PEUGEOT 308 Berline

Vanaf 23.140 Rijklaar*

101g i

4.4l i

Het interieur van de Peugeot 308 kenmerkt zich door het pure design en de unieke Peugeot i-Cockpit®.

DE PEUGEOT i-Cockpit®, CHIC EN PUUR

i

In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitiefi touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.i

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening en TomTom-services geeft alle essentiële informatie die onderweg van pas komt (verkeersinformatie, weer, tankstations, dichtstbijzijnde parkeergelegenheden, POI's) op het capacitieve touchscreen weer. Optioneel kunt u kiezen voor een betaaldi abonnement op de service Gevarenzones van TomTom® zodat u door de community wordt geïnformeerd over permanente en tijdelijke gevarenzones.

De nieuwe Peugeot 308 – Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening

.

MIRROR SCREEN

i

Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlay TM, MirrorLink® of Android Autoi, door deze direct weer te geven op het capacitief touchscreen.

WEGLIGGING

De nieuwe Peugeot 308 GT – Achteraanzicht – Een voortreffelijke wegligging

Omdat rijplezier nauw samenhangt met een gevoel van optimale voertuigbeheersing, biedt de Peugeot 308 met zijn hoogwaardige technologie een voortreffelijke wegligging. Het onderstel is optimaal afgestemd op de betreffende motoruitvoering. De efficiency en het comfort zijn dus altijd optimaal, ongeacht of u kiest voor een BlueHDi- of PureTech-motor. Met het Driver Sport Pack kunnen diverse instellingen worden gewijzigd voor nog sportievere rijsensaties.

INTENSE SENSATIES

/image/19/5/peugeot-308sw-2017-300-fr.277195.jpg

DRIVER SPORT PACK

Met het Driver Sport Packi kunnen diverse instellingen worden gewijzigd voor nog sportievere rijsensaties. Dit systeem, dat de bestuurder kan inschakelen met de toets "Sport" op de middenconsole, vergroot het rijplezier door de zintuigen te prikkelen: de bekrachtigde besturing en het gaspedaal reageren directer op de commando's van de bestuurder,

De nieuwe Peugeot 308 GT – rode verlichting van het instrumentenpaneel

het motorgeluid wordt versterkt en klinkt sportiever, de informatie op het instrumentenpaneel wordt rood in plaats van wit weergegeven en de rijinformatie wordt afgestemd op de sportieve bestuurder (geleverd vermogen, turbodruk, versnelling in rijrichting en G-krachten).

De nieuwe Peugeot 308 GT – Denon-hifisysteem – Luidspreker

DENON-HIFISYSTEEM

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteemi. Het Denon-hifisysteem van de Peugeot 308 is een op maat gemaakt technologisch hoogstandje, met 8 luidsprekers, een subwoofer en een digitale versterker. De keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf geluidssferen garandeert voor alle inzittenden een krachtig, zuiver en natuurgetrouw geluid.

EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING

Of u nu een lange snelwegrit maakt of juist een korte stadsrit, de Peugeot 308 laat niets aan het toeval over en is daarom voorzien van een scala van rijhulpsystemeni die gevaren herkennen en u helpen bij het parkeren.

  • Pack Safety: Active Lane Departure Warning System, Driver Attention Alert, grootlichtassistent, snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem.
  • Pack Side Security: Park Assist (actieve parkeerhulp bij fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren), actievei dodehoekbewaking en Visiopark 1.

SNELHEIDSLIMIETHERKENNINGS- EN SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

i

De multifunctionele camera herkent de verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de ter plaatse geldende limiet op het instrumentenpaneel weer. U kunt deze limiet vervolgens gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

ACTIVE LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

i Kan media niet laden

Dit systeem detecteert het per ongeluk overschrijden van een doorgetrokken of onderbroken rijstrookmarkering als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Het systeem geeft een geluidssignaal en een visuele waarschuwing. Dit systeem is vooral nuttig als de bestuurder indommelt of is afgeleid. Het Active Lane Departure System voert bovendien een koerscorrectie uit: zodra het systeem een dreigende overschrijding van een wegmarkering detecteert, wordt geleidelijk tegengestuurd om de auto binnen de rijstrook te houden.

ACTIEVE DODEHOEKBEWAKING

i Kan media niet laden

Met behulp van 4 sensoren in de voor- en achterbumper detecteert de actievei dodehoekbewaking tijdens het rijden de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek rechts of links van u. Is dit het geval, dan licht een pictogram op in een van de buitenspiegels of op het scherm in het interieur om u te waarschuwen.


Naast het permanent brandende pictogram in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde, is dan ook een stuurcorrectie voelbaar als een wegmarkering wordt overschreden terwijl de richtingaanwijzers zijn ingeschakeld, om zo de bestuurder voor een aanrijding te behoeden.