COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 308 BERLINE - DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet
De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet

PEUGEOT 308 Berline

Vanaf 23.140 Rijklaar*

DESIGN

EXTERIEURDESIGN

/image/17/6/peugeot-308-2017-100-fr.277176.jpg

INTERIEURDESIGN

De nieuwe PEUGEOT 308 – Capacitief touchscreen – Connect 3D-navigatie

EEN GEDURFD DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 – Nieuwe krachtige voorzijde

De Peugeot 308 valt direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, met in het midden de Peugeot-leeuw. De nieuwe sportieve voorbumper en Full LED koplampeni geven de voorzijde een extra dynamisch karakter.

RUIMTE VOOR SENSATIES

De nieuwe Peugeot 308 – Een ruim en ergonomisch interieur met de Peugeot i-Cockpit®

In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.i

SPECIALE SERIE 308 TECH EDITION

Peugeot 308  - Logo Tech Edition
Peugeot 308 - Serie Tech Edition
Peugeot 308 - Serie Tech Edition - nieuwe bekleding

De 308 TECH EDITION is onmiddellijk herkenbaar. De gedurfde lijnen van de auto worden geaccentueerd door de 16 inch lichtmetalen velgen JADE in combinatie met de extra getinte zijruiten achter en achterruit. Op de voorschermen zijn TECH EDITION-badges met een geborsteld aluminium-look met accenten in de kleuren Bleu Cyan en Orange Intense aangebracht.

In het interieur zijn de kleuren Bleu Cyan en Orange Intense terug te vinden in de voor de speciale serie TECH EDITION specifieke sierstiksels van de bekleding (kunstleder TEP/Alcantara®), het met nerfleder beklede stuurwiel, de matten, de portierpanelen en de pookhoes. Voor een sportief accent zijn de pedalen en voetsteun uitgevoerd in aluminium en is de auto voorzien van dorpelsierlijsten van geborsteld rvs met de letters "PEUGEOT". De speciale serie TECH EDITION heeft een hightech karakter met hoogwaardige technologieën die allemaal tot de standaarduitrusting behoren: Visio Park 1, touchscreen met Mirror Screeni en de uitrusting van het Pack Safetyi en het Pack Drive Assisti.

DESIGN VAN DE PEUGEOT 308 GT LINE

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Nieuwe sportieve bumper

INTERIEURDESIGN

/image/19/2/peugeot-308-2017-451-fr.277192.jpg

VERFIJNDE SPORTIVITEIT

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Nieuwe sportieve voorzijde
De nieuwe Peugeot 308 GT Line – zijaanzicht

De nieuwe bumper met daarboven de verticaal geplaatste grille met dambordpatroon versterkt het sportieve karakter van de Peugeot 308 GT Line in combinatie met de full LED-koplampen, de LED-richtingaanwijzers met "dynamic scrolling" en de LED-mistlampen vóór.

De 308 GT Line oogt extra breed en laag dankzij de zijskirts en de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met verchroomde sierstukken. De 308 GT Line is uitgerust met de lichtmetalen 17 inch-velgen Rubis, maar u kunt optioneel ook kiezen voor de 18 inch-velgen Diamant. 

EEN GERAFFINEERD INTERIEUR

/image/19/2/peugeot-308-2017-451-fr.277192.jpg

Het interieur van de 308 GT Line is fraai afgewerkt met verschillende aluminium stijlelementen zoals de pedalen, de voetsteun en de dorpellijsten. De hemelbekleding en de bovenste delen van de portieren zijn in antraciet uitgevoerd. De bekledingi, het dashboard, de portierpanelen, het stuurwiel, de pookhoes en de matten zijn voorzien van rode sierstiksels.

DESIGN VAN DE PEUGEOT 308 GT

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT – Expressieve en krachtige voorzijde

INTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een ruim en geraffineerd interieur met rode sierstiksels

EXTERIEURDESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT – Nieuwe voorzijde met nieuwe grille en nieuwe sportieve bumper

KARAKTERVOL

De verticaal geplaatste grille met dambordpatroon versterkt het sportieve karakter van de Peugeot 308 GT.

De 308 GT oogt erg krachtig dankzij de zijskirts en de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met verchroomde sierstukken en standaard 18 inch-velgen Diamant. Het sportonderstel heeft een 10 mm verlaagde vering.

De nieuwe Peugeot 308 GT – Full led-lichtsignatuur met led-mistlampen vóór

PACK FULL LED

Standaard heeft de GT full LED-koplampen, de LED-richtingaanwijzers met "dynamic scrolling" en de LED-mistlampen vóór.

KARAKTER TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Het interieur van de Peugeot 308 GT biedt het summum aan verfijning. De bekledingi, het dashboard, de portierpanelen, het stuurwiel, de pookhoes en de matten zijn voorzien van rode sierstiksels.

Bij het openen van de portieren wordt een voor de GT specifieke welkomstboodschap weergegeven op het instrumentenpaneel, dat is voorzien van een achtergrond met een speciaal blokpatroon. Het standaard aanwezige grote panoramadak met zonnescherm biedt u en uw passagiers het summum van ontspannen reizen.

OPTIE 308 BLACK PACK : ZWART IS DE STANDAARD

PEUGEOT 308 -  optie Black pack

Het Black Pack is optioneel op alle uitvoeringen van de 308 GT en GT Line.

Natuurlijk hebben GT en GT Line van oorsprong al een zeer dynamische uitstraling met Full-LED koplampen, zwarte spiegelkappen, zijskirts en een diffuser met verchroomde sierstukken. Het aanvullende Black Pack maakt van de 308 GT en GT Line een imposante verschijning. De grille is van het type GTi, in zwart uitgevoerd en voorzien van een glanzend zwarte rand en de merkaanduiding ‘PEUGEOT’ in zwart. Ook de sierafwerking rond de mistlampen is uitgevoerd in glanzend zwart. Echte eyecatchers zijn de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Saphir Black’ uitgevoerd met matzwarte vernis.

De 308 met Black Pack is indrukwekkend anders.