COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 3008 SUV GT - TECHNOLOGIE

Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle
Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle

PEUGEOT 3008 SUV

121g i

4.6l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 40 reviews

PRESTATIES EN SPORTIVITEIT

Peugeot 3008 SUV GT - 2.0 BlueHDi 180 S&S

De Peugeot SUV 3008 GT is een temperamentvolle SUV met een voor deze uitvoering exclusieve motor: de 2.0 BlueHDi 180 S&Si
Brandstofverbruik in de bebouwde kom (l/100 km): 5,5 - CO2-uitstoot (g/km): 142
Brandstofverbruik buiten de bebouwde kom (l/100 km): 4,4 - CO2-uitstoot (g/km): 114
Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 4,8 - CO2-uitstoot (g/km): 124 in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6. Deze krachtigste versie van het gamma biedt nog meer sportiviteit en een ultieme rijervaring.

EEN PRAKTISCHE FUNCTIONALITEIT

Peugeot 3008 SUV GT -  handsfree achterklepbediening

Heeft u de handen vol? Met de handige handsfree achterklepbedieningi gaat de achterklep automatisch open of dicht. Een korte voetbeweging onder de bumper is voldoende om het systeem in werking te zetten... en u het leven te vergemakkelijken.

EEN NIEUWE VORM VAN MOBILITEIT

Peugeot 3008 SUV GT - Micro e-Kick by PEUGEOT
Peugeot 3008 SUV GT - PEUGEOT Micro e-Kick
Peugeot 3008 SUV GT  -  elektrische fiets e-Bike by PEUGEOT

Weer weet PEUGEOT, het merk dat al vele innovatieve mobiliteitsoplossingen voor de stad heeft ontwikkeld, de wereld te verrassen met twee nieuwe vervoermiddelen voorzien van een elektromotor: de elektrische step PEUGEOT Micro e-Kick en de elektrische fiets e-Bike by PEUGEOT. Deze handige, originele en verantwoorde vervoermiddelen zijn ideaal om de laatste meters naar uw eindbestemming af te leggen.
Op het in de bagageruimte te monteren "DockStation"i kan de elektrische step of de elektrische fiets worden vastgezet en opgeladeni.

VERLICHTING

De katachtige blik van de Peugeot 3008 SUV GT, met zijn slanke Full LED-koplampen met LED-dagrijverlichting en een "tand" die tot ver in de koplampunit doorloopt, zal u zeker weten te charmeren. Deze koplampen met een zwart en verchroomd binnenwerk dragen sterk bij aan het moderne en karakteristieke uiterlijk van deze nieuwe SUV van PEUGEOT.
Aan de achterzijde vallen direct de LED 3D-achterlichten op waarvan de "klauwen" een bijzonder fraai effect geven. Ze branden zowel overdag als 's nachts en geven de 3008 GT een kenmerkende uitstraling.