Peugeot 3008 SUV GT - RIJPLEZIER

Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle
Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle

PEUGEOT 3008 SUV

Klanten kochten dit model

Bekijk 27 reviews

EEN VOORBEELDIG RIJGEDRAG

Peugeot 3008 SUV GT - voorbeeldig rijgedrag

Ondanks zijn grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie heeft de Peugeot 3008 SUV GT een uitmuntend rijgedrag en een exacte besturing. Een garantie voor een verslavend gevoel van souplesse en veiligheid!

EuroNCAP 5 sterren 2016

De Peugeot 3008 SUV GT kreeg, met vijf sterren, de hoogste score in de Euro NCAP-test 2016.

VISIOPARK 2

i

Dankzij de camera's van het Visiopark 2-systeemi kan de directe omgeving van de auto op het touchscreen worden weergegeven. Tijdens de manoeuvre wordt het bovenaanzicht van de auto in zijn directe omgeving in real time samengesteld.
Zo beschikt u over een 360°-beeld van de omgeving waarop alle obstakels in de buurt van de auto te zien zijn.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Deze technologie is een automatisch noodremsysteemi van de nieuwe generatie dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende remt, activeert het systeem de remmen van de auto. Zo helpt de Active Safety Brake een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken door de aanrijdingssnelheid te verlagen.

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL MET STOPFUNCTIE

i

Dit systeemi komt in actie als het een voorligger signaleert. Het systeem past automatisch de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan, zodat de afstand tussen uw auto en uw voorligger constant blijft. Als uw voorligger langzamer rijdt, vermindert het systeem de snelheid van uw auto of brengt het uw auto indien nodig zelfs volledig tot stilstand door op de motor af te remmen en het remsysteem te bedienen. Dit systeem is te activeren vanaf een snelheid van 30km per uur en te gebruiken tot een snelheid van 180km per uur.

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

i Kan media niet laden

ACTIVE LANE DEPARTURE WARNING

i

BLIJF ELKE SITUATIE MEESTER!

Peugeot 3008 SUV GT - Advanced Grip Control
Peugeot 3008 SUV GT - Advanced Grip Control

Sneeuw, modder, zand... Niets kan de 3008 GT stoppen. Dankzij de Advanced Grip Controli kan deze auto niet alleen het stadsverkeer maar ook de moeilijkste omstandigheden probleemloos aan. U kunt eenvoudig de meest geschikte stand van het systeem selecteren met de draaiknop op de middenconsole. De vernuftige Hill Assist Descent Controli zorgt ervoor dat u altijd de volledige controle over de auto behoudt, ook tijdens de steilste afdalingen.

EEN PERMANENTE CONNECTIVITEIT

Peugeot 3008 SUV GT - touchscreen
Peugeot 3008 SUV GT - Draadloos opladen

Dankzij de functie Mirror Screen kunt u via het touchscreen de apps van uw smartphone gebruiken die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto*. En uw smartphone kan draadloos worden opgeladeni.

* ALLEEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- OF ANDROID AUTO-APPS (BESCHIKBAAR VANAF EIND 2016) KUNNEN, AFHANKELIJK VAN DE APP, ZOWEL BIJ STILSTAANDE AUTO ALS TIJDENS HET RIJDEN WORDEN GEBRUIKT. TIJDENS HET RIJDEN KUNNEN BEPAALDE FUNCTIONALITEITEN VAN DEZE APPS ECHTER GEBLOKKEERD ZIJN. VOOR BEPAALDE TYPEN CONTENT DIE GRATIS BESCHIKBAAR ZIJN OP UW SMARTPHONE, MOET EEN GELIJKWAARDIGE BETAALDE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- OF ANDROID AUTO-APP WORDEN GEDOWNLOAD. DE MIRROR SCREEN-FUNCTIE WERKT MET DE TECHNOLOGIE MIRRORLINK® (TELEFOONS MET ANDROID-, BLACKBERRY- EN WINDOWS PHONE-BESTURINGSSYSTEEM EN COMPATIBILITEIT MET MIRRORLINK®), MET DE TECHNOLOGIE APPLE CARPLAYTM (TELEFOONS MET IOS-BESTURINGSSYSTEEM) EN MET DE TECHNOLOGIE ANDROID AUTO (TELEFOONS MET ANDROID-BESTURINGSSYSTEEM), OP VOORWAARDE DAT DE GEBRUIKER EEN TELEFOONABONNEMENT MET INTERNETTOEGANG BIJ ZIJN PROVIDER HEEFT AFGESLOTEN. STEEDS MEER NIEUWE SMARTPHONES ZIJN VAN DEZE TECHNOLOGIEËN VOORZIEN. MEER INFORMATIE OP HTTP://WWW.PEUGEOT.NL/MIRROR-SCREEN/

PREMIUM HIFISYSTEEM FOCAL®, HET BEROEMDE FRANSE AUDIOMERK

Focal® premium hifisysteem

Comfortabel gezeten in de riante stoel geniet u van uw favoriete muziek die perfect wordt weergegeven door het premium hifisysteem van Focal®i. Dit systeem is voorzien van 10 luidsprekers met de exclusieve technologie van Focal® waarmee alle inzittenden kunnen genieten van een puur en helder geluid in de auto. De PEUGEOT 3008 SUV is de eerste auto ter wereld die leverbaar is met een audiosysteem van Focal®! Zo kunt u aan boord van de PEUGEOT 3008 kennismaken met de hoogstaande kwaliteit van deze beroemde Franse audiospecialist met meer dan 35 jaar ervaring in hifi-luidsprekers en boxen.

PREMIUM HIFISYSTEEM FOCAL

i Kan media niet laden