COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 3008 SUV GT - DESIGN

Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle
Peugeot 3008 SUV GT - Sports Utility Vehicle

PEUGEOT 5008 SUV GT

Klanten kochten dit model

Bekijk 28 reviews

EEN GERAFFINEERD DESIGN

De krachtige voorzijde met de exclusieve grille in "Sanded Chrome" voorzien van een verchroomd dambordpatroon en de fascinerende Full LED-koplampen zal u direct weten te charmeren. Bewonder de stoere en dynamische lijnen die geaccentueerd worden door de elegante roestvast stalen sierstrips op de flanken.
Met zijn krachtige uitstraling, spatbordverbreders en 19 inch-velgen geeft de 3008 GT van alle kanten blijk van een sportief temperament. Dit exclusieve karakter komt ook naar voren in het design en de afwerkingskwaliteit van elk detail, zoals de verchroomde buitenspiegelkappen, de slanke aluminium dakrelingen en het koperkleurige GT-logo op het voorscherm.

DE ULTIEME NIEUWE i-COCKPIT®

Peugeot 3008 SUV GT - i-Cockpit®
Peugeot 3008 SUV GT - hightech dashboard

Neem plaats in de Peugeot 3008 SUV GT. Hij beschikt standaard over de PEUGEOT i-Cockpit® met een spectaculair en bijzonder hightech dashboard. Het compacte stuurwiel, het digitale head-up instrumentenpaneel met een schermdiameter van 12,3 inch en het 8 inch capacitieve touchscreen staan borg voor een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging.
Het dashboard is bovendien voorzien van zes bijzonder elegante pianotoetsen – de toggle switches – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

i-COCKPIT® AMPLIFY

Peugeot 3008 SUV GT - i-Cockpit® Amplify
Peugeot 3008 SUV GT - Interieur
Peugeot 3008 SUV GT - Interieur

Laat voor ultiem comfort uw zintuigen op aangename wijze prikkelen door de i-Cockpit® Amplify. In een oogwenk verandert ui, afhankelijk van uw humeur en het af te leggen traject, de interieurambiance door te kiezen voor de Boost- of de Relax-modus. Kies uit meerdere aangename parfumsi- "Cosmic Cuir": een meeslepend en prikkelend parfum, een ware geursignatuur van het merk;
- "Aerodrive": een fris en dynamisch parfum (standaard gecombineerd met de ambiance "Boost");
- "Harmony Wood": een authentiek en ontspannend parfum (standaard gecombineerd met de ambiance "Relax")
die zijn ontwikkeld door Scentys en Antoine Lie, een internationaal vermaarde parfumeur, pasi de lichtsterkte van de sfeerverlichting aan, wijzigi de schermkleuren... en dat alles comfortabel gezeten in een stoel met een 8-puntsmassagefunctie en genietend van het licht dat door het grote panoramische schuif-/kanteldak naar binnen komt.

Bekijk de video

i

DRIVER SPORT PACK

Peugeot 3008 SUV GT - Driver Sport Pack

Met de i-Cockpit® Amplify kunt u optimaal profiteren van de bijzondere kenmerken van het Driver Sport Pack:
- Een minder bekrachtigde en meer feedback gevende besturing
- Een snellere respons op het intrappen van het gaspedaal
- Een sportiever karakter van de motor en de versnellingsbak
- Een versterkt en sportiever motorgeluid (via een digitale versterker die de akoestiek in het interieur verbetert)
- Aangepaste animaties en kleuren voor de verschillende schermen

PUUR EN ELEGANT

Peugeot 3008 SUV GT - sierlijst portier
Peugeot 3008 SUV GT - Interieur
Peugeot 3008 SUV GT - Interieur

Neem plaats in een topklasse interieur. Sierlijsten op het dashboard en de portieren van authentiek grijs eiken, fraai over het interieur verdeelde mat verchroomde accenten, een combinatie van kunstleder en Alcantara® als stoelbekleding of een nappaledereni stoelbekleding met smalle koperkleurige sierstiksels: in het interieur van de 3008 GT worden hoogwaardige materialen op een uiterst elegante wijze toegepast.
De sfeer in het interieur van de 3008 GT kenmerkt zich ook door het oog voor detail. Roestvast stalen pedalen en voetsteun, roestvast stalen dorpellijsten vóór, matten met koperkleurige stiksels: niets is aan het toeval overgelaten om u een exclusieve ervaring te bieden.

FLEXIBILITEIT

Peugeot 3008 SUV GT - laadvloer

Met het Magic Flat-systeem en de in twee delen (2/3 - 1/3) neerklapbare achterbank kunt u de ruimte achterin volledig naar eigen wens indelen. Bovendien is de laadvloer geheel vlak als de achterbank is neergeklapt. Al uw vrijetijdsspullen kunt u gemakkelijk kwijt dankzij de uitschuifbare kofferbakbodem die in twee standen kan worden gezet. En als u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u extra lange voorwerpen vervoeren.

WIELEN

De Peugeot 3008 SUV GT is leverbaar met 4 verschillende tweekleurige en gepolijste lichtmetalen velgen in 18 en 19 inch.

Originele Peugeot-accessoires

i

Het gamma originele accessoires van Peugeot is qua design en pasvorm ontwikkeld voor uw Peugeot. Op die manier creëer je een voertuig dat perfect bij je past en inspeelt op je wensen en behoefte. De originele Peugeot-accessoires worden getest in de meest veeleisende omstandigheden en bieden daardoor het beste kwaliteits- en veiligheidsniveau.