SKIP TO CONTENT

 

 

PEUGEOT ZOMERCHECK €19,95

Of inbegrepen bij MyPeugeot Card.

 

 

ZORGELOOS OP VAKANTIE

Met de Peugeot Zomercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning. Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg naar jullie favoriete vakantiebestemming! 
 

KLEINE PRIJS, GROTE GEMOEDSRUST

Je betaalt slechts €19.95 voor de uitgebreide Zomercheck en ontvangt daarbij het Peugeot Vakantie Doe-boek cadeau! Ben je in het bezit van de MyPeugeot card, dan is de Zomercheck inbegrepen en betaal je niets extra’s!  Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met jou en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

 

 

SCHONE LUCHT

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist je dat de airco ook zorgt voor schone lucht in de auto? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.
 
De Peugeot Erkend Reparateur voorziet jou graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

KORTING PEUGEOT ACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment originele Peugeot accessoires, perfect afgestemd op uw auto. 
 
Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op een originele Peugeot fietsendrager!
Disclaimer
*Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2022