Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot Safety Check

Peugeot Safety Check

PEUGEOT SAFETY CHECK

Het is goed mogelijk dat u de auto weer vaker nodig heeft. Aangezien veel auto’s de afgelopen tijd minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan.

Kom daarom langs voor de PEUGEOT SAFETY CHECK. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety Check kost slechts €19,95 of kosteloos met de MyPeugeot Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Safety Check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

U wordt tussentijds op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie!

GA GOED VOORBEREID DE WINTER IN

Winter Veiligheidscheck - maak uw PEUGEOT winterklaar

De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw Peugeot. Daarom raden wij u aan uw auto tussentijds te laten controleren. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de gratis Winter veiligheidscheck.

Tijdens deze check wordt uw Peugeot uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid.

VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET

Peugeot Services & Accessoires - Zomercheck - VEILIGHEID & HYGIËNE pakket

PEUGEOT biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de safety check op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

GRONDIGE REINIGING

Peugeot Services & Accessoires - Zomercheck - Grondige Reiniging

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de grondige reiniging van uw auto.

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Grondige reiniging van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Grondige reiniging van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien u een afspraak heeft, maar u vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

HAAL EN BRENG SERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u uw huis niet uit. Maak gebruik van de PEUGEOT haal en brengservice. Uw auto wordt dan bij u thuis opgehaald en, na afloop van de werkzaamheden, weer teruggebracht.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met uw PEUGEOT Erkend Reparateur.