Onderhoud en Services - Klein Schadeherstel

Klein schadeherstel

KLEIN SCHADEHERSTEL

Uw Peugeot perfect onderhouden is een absolute must voor jarenlang rijplezier! Uw Peugeot Servicepunt zorgt ervoor dat uw Peugeot in optimale technische conditie blijft. Maar wist u dat uw Peugeot Servicepunt er ook voor zorgt dat uw Peugeot optisch in optimale conditie blijft met Peugeot Klein Schadeherstel.

Kleine schades kleine prijzen
Peugeot Klein Schadeherstel betekent dat u kleine schades ook tegen kleine prijzen kunt laten herstellen. Hebt u no­claim opgebouwd op uw auto­verzekering? In dit geval kan het voor u financieel aantrekkelijker zijn om het herstel van deze schades niet te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Dit is mogelijk door toepassing van nieuwe technieken waardoor uw auto vaak niet gedemonteerd hoeft te worden.

Welke schades komen hiervoor in aanmerking?
Dit zijn bijvoorbeeld: deukjes, krasjes, sterretjes, scheurtjes en gaatjes in bumpers, dashboard en in de bekleding. Tevens kan uw auto ontgeurd worden. Onze deskundige medewerkers informeren u graag of de schade aan uw Peugeot in aanmerking komt voor Peugeot Klein Schadeherstel. Dit soort klein schadeherstel garandeert een optimaal waardebehoud van uw Peugeot!

Peugeot Klein Schadeherstel is van toepassing op:

Parkeerdeukjes & -krasjes
Op parkeerplaatsen ontstaan vaak kleine schades. Er komt een portier tegen uw auto of een winkelwagentje rolt tegen uw Peugeot aan. Vervelende en vaak ontsierende schades. Uw Peugeot Servicepunt repareert deze schades al vanaf € 75,­ voor een deukje en vanaf € 125,­ voor een kras.

Steenslag(ruit)schade
Losse steentjes op het wegdek veroorzaken kleine lakschades aan de voorzijde van uw Peugeot. Uw Peugeot Servicepunt repareert deze beschadigingen al vanaf: €125­. Indien u zo’n steentje op uw voorruit krijgt, kan een sterretje in uw voorruit ontstaan. Wanneer u dit sterretje niet tijdig laat repareren, kan uw voorruit gaan doorscheuren waardoor een grotere schadepost ontstaat. Uw Peugeot Servicepunt repareert een sterretje meestal gratis (vanaf WA plus).

Peugeot Klein Schadeherstel

Scheurtjes & gaatjes in kunstof
Bij het vervangen of verwijderen van een carkit en/of navigatiesysteem kan schade achterblijven op uw dashboard. Ook dit soort schades zijn eenvoudig voor u te herstellen. Dit doet uw Peugeot Servicepunt al vanaf: € 150,.

Scheurtjes & gaatjes in bekleding
De bekleding van uw Peugeot kan door diverse oorzaken beschadigd raken bijvoorbeeld door het vervoer van scherpe voorwerpen. Laat dit soort bekledingschades tijdig repareren voordat het probleem groter wordt. Dit kan voor alle soorten bekleding en al vanaf € 150,­.

Ontgeuren interieur
Door roken of het vervoeren van huisdieren kunnen na verloop van tijd vervelende geurtjes in uw auto ontstaan. Ook hiervoor kunt u bij uw Peugeot Servicepunt terecht. 

Peugeot Klein Schadeherstel

  • Gratis prijsopgave vooraf
  • All-in pakketprijzen
  • Op afspraak
  • Dezelfde dag klaar
  • Gunstig voor no-claim

Kortom; hebt u een kleine schade aan uw Peugeot? Uw Peugeot Servicepunt informeert u graag over de mogelijkheden en de kosten!

Goed om te weten

De airconditioning

Als de airconditioning niet goed werkt, kunnen ziektekiemen en vervelende geurtjes zich in het interieur van uw auto nestelen. Met het onderhoud tegen het all-in tarief van Peugeot blijft uw airconditioning altijd in goede staat. Vervang het interieurfilter elk jaar of elke 15.000 km en laat uw airconditioning jaarlijks controleren.

Originele Peugeot-onderdelen - Fabriekskwaliteit

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.