Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

ONLINE BESTELLEN BIJ PEUGEOT

Ontdek, kies, bestel online
Ontdek, kies, bestel online

ONLINE BESTELLEN VIA PEUGEOT

Het is mogelijk om via Peugeot Private Lease uw nieuwe Peugeot volledig online bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit. Wij zorgen ervoor dat de auto bij u thuis wordt afgeleverd volgens de geldende RIVM richtlijnen. Uiteraard is het mogelijk om een proefrit aan huis te plannen. Ontdek, stel samen en kies !

PRIVATE LEASE FLEX

e-208 en man

Peugeot biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Met een FLEX private lease contract, dat u extra bescherming biedt bij ontslag of inkomensverlies. Private Lease FLEX is  een extra service die normaal gesproken € 20 per maand kost. Hiermee kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dus zonder het betalen van contractboetes.

Deze gratis upgrade naar Private Lease FLEX is voor de volledige contractperiode t/m 31 maart a.s. beschikbaar op alle uitvoeringen van de Peugeot 208 en 2008, waarbij het contract online wordt afgesloten.

STEL UW PEUGEOT SAMEN

Stel samen

Stel uw PEUGEOT samen naar uw wensen en bekijk direct wat de invloed is op de maandelijkse kosten via Peugeot Private Lease.

In onze online showrooms kunt u ook meer informatie leven over onze modellen en doorgaan met samenstellen.

Tijdens het samenstellen kunt tot uw gewenste uitvoering komen door onderstaande te kiezen:

  • Model en uitvoeringen: Kiest u voor een stijlvolle Allure uitvoering of een sportieve GT versie?
  • Aandrijflijn: alles is mogelijk. Benzine, diesel, Plug-in Hybride of 100% elektrisch
  • Versnellingsbak: handgeschakeld of automaat
  • Kleur: kies uit een breed scala aan standaard- en metallic lakken*
  • Interieur: kies uit stoffen of lederen bekleding
  • Opties: kies opties naar keuze. Zo kunt u kiezen voor een panoramisch schuifdak, of stoelverwarming. Uiteraard is dit afhankelijk van de het model en de uitvoering die u aan het samenstellen bent.

Na het samenstellen komt u terecht op de samenvattingspagina, waar u nogmaals het overzicht te zien krijgt van uw configuratie. Hier heeft u de mogelijkheid om uw configuratie op te slaan, een offerte aan te vragen of door te gaan naar Peugeot Private Lease.

Via Peugeot Private Lease kunt u direct uw samengestelde auto online bestellen. Wij zorgen ervoor dat de auto bij u thuis wordt afgeleverd!

PEUGEOT PRIVATE LEASE

Mevrouw en een Peugeot 2008 SUV

Wilt u uw droomauto zelf samenstellen van A tot Z of net die speciale kleur of optie? Via Peugeot Private Lease kunt u uw auto precies zo samenstellen als ú dat wilt. Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Met Private Lease FLEX is uw Peugeot Private Lease opzegbaar als dat nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden! En volledig online af te sluiten.

ONTDEK ONZE VOORRAAD

Peugeot 208, 2008 en 308

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Peugeot. Via onze Peugeot Webstore kunt u onze voorraad inzien en ook via Private Lease uw uw auto online bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE ONLINE TAXATIE AAN

/image/09/8/part-exchange.764098.jpg

Het online kopen van uw auto betekent niet dat u geen goede taxatie voor uw huidige auto kunt krijgen. Voer simpelweg uw kenteken in, kilometerstand, bevestig uw auto en selecteer de extra opties van toepassing zijn.

U ontvangt vervolgens direct een vrijblijvende waardebepaling die u kunt gebruiken voor de aankoop van een nieuwe PEUGEOT, online of bij uw plaatselijke PEUGEOT-dealer. En dat is het! Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​nieuwe PEUGEOT te kopen.

HOE WERKT ONLINE BESTELLEN MET PRIVATE LEASE?

1. Configureer uw nieuwe Peugeot hier of kies voor een model uit voorraad. U stelt uw favoriete Peugeot eenvoudig samen in onze configurator. U kiest uw uitvoering, motor, kleur en bijvoorbeeld extra opties. Ook kunt u zelf zoeken in de actuele voorraad en/of extra Private Lease services selecteren zoals winterbanden.

2. Vervolgens kiest u voor een offerte per mail of u kunt direct uw aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.

3. Voeg voor aanvraag ook uw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. U ontvangt direct de uitslag. Peugeot Private Lease  beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.

4. Alles oké? Dan vragen we u om een aantal documenten. Als uw aanvraag (onder voorbehoud) is geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren. In deze omgeving vragen wij u om alle benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan een kopie van uw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens. Vervolgens kunt u in hier ook uw contract digitaal ondertekenen. Hierna heeft u nog 14-dagen bedenktijd.

5. Tot slot ontvangt u en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee kan de dealer de auto bestellen of de voorraadauto aflevering klaar maken. De dealer zal contact met u opnemen om de levering (aan huis) in te plannen.