Geef uw Peugeot een wintercheck

Peugeot Winter Drive - uitnodiging voor de Peugeot Wintercheck

Tijdens de Peugeot wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op 29 punten. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 29 controlepunten van de Peugeot Wintercheck? Klik hier voor de checklist.

Startgarantiebewijs

Na de inspectie ontvangt u een Peugeot Startgarantiebewijs. Dit bewijs geeft tot 1 maart 2019 recht op kosteloos starthulp aan uw huisadres* tijdens de openingstijden van de werkplaats. Eventuele gebruikte materialen en onderdelen worden in rekening gebracht.

*Voor bedrijfsauto’s geldt het vermelde bedrijfsadres.

20% voordeel op winterse accessoires en onderdelen

Tijdens de Wintercheck kunt u met extra voordeel belangrijke winteraccessoires aanschaffen. Dakkoffers, sneeuwkettingen, skidragers en rubberen matten. Hiermee kiest u voor veiligheid en gemak met accessoires die voor uw Peugeot zijn gemaakt. Alle winterseaccessoires met bijbehorende prijzen.

Ga voor zekerheid. U ontvangt 20% voordeel in januari.

Winterbanden-kits

Peugeot Wintercheck - Winterbanden

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterbanden-kit is een originele Peugeot velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de permanente velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden.

Voor de prijzen van de winterbanden-kits, klikt u hier.

MyPeugeot Card

Peugeot Wintercheck - MyPeugeotCard

De MyPeugeot Card is er voor iedereen die een Peugeot in onderhoud heeft bij een Peugeot Erkend Reparateur. De MyPeugeot Card is zeer gunstig geprijsd want voor slechts €49* profiteert u van:

  • Hulp bij pech in Nederland met Peugeot Assistance, 24/7, 365 dagen per jaar
  • APK controle
  • Bijvullen van motorolie en vloeistoffen

Wilt u uitgebreide pechhulp in heel Europa, neem dan een MyPeugeot Card met Peugeot Assistance Plus.

*Genoemde prijs is een adviesprijs inclusief  BTW.

Voorwaarden Peugeot Wintercheck

  • Deze actie is geldig van 1 november tot en met 1 maart 2019.
  • Alle Peugeot Winterchecks dienen op afspraak te worden gemaakt.
  • De Peugeot Wintercheck kost € 19,95.
  • De Peugeot Wintercheck is op vertoon van de MyPeugeot Card gratis.
  • De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de Peugeot-organisatie uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt en niet aan derden verstrekt (registratie CBP 118004).
  • Genoemde prijzen zijn adviesprijzen.
  • Deze actie is uitgeschreven door Peugeot Nederland N.V.

Bekijk de Peugeot Wintercheck video