Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

BEREKEN UW INRUILWAARDE

Bereken uw Autotelex inruilwaarde

Binnen 1 min. de Autotelex inruilwaarde van uw auto

Als u van plan bent een nieuwe auto te kopen en daarbij uw huidige auto wilt inruilen, is het handig om van tevoren te weten hoeveel uw huidige auto ongeveer waard is. U kunt hiervan een indicatie krijgen met bovenstaande taxatie tool. Deze tool maakt een autotaxatie op basis van een aantal gegevens over uw auto, zoals het merk, model en de kilometerstand. Uw auto laten taxeren kan dus volledig online.

Taxatie op basis van kenteken
De Autotelex taxatietool maakt gebruik van het kenteken van uw auto om relevante data op te halen, zoals het model en bouwjaar. Dit scheelt invulwerk, en binnen een minuut heeft u een indicatie van de waarde van uw auto. Hebt u al een nieuwe Peugeot op het oog? Dan krijgt u na gebruik van de Autotelex taxatietool direct een inruil aanbieding op basis van de geschatte dagwaarde van uw huidige auto. Simpel en handig!

In enkele stappen klaar

 1. Vul uw kenteken en kilometerstand in
  Het kenteken en de kilometerstand van uw auto worden gebruikt om de huidige inruilwaarde van uw auto te berekenen.
 2. Bevestig uw inruilauto
  Bij deze controlestap bevestigt u dat dit inderdaad de auto is waarvoor u de waarde wilt berekenen en vinkt u de eventuele opties van uw auto aan.
 3. Vul uw persoonsgegevens in
  Uw persoonsgegevens zijn nodig om u de vrijblijvende gratis taxatie toe te kunnen sturen.
 4. Kies uw nieuwe Peugeot en dealer
  Hier krijgt u de gelegenheid om aan te geven in welke Peugeot u geïnteresseerd bent en kunt u uw voorkeur voor een specifieke Peugeot dealer aangeven. Als u uw auto wilt verkopen kunt u dat hier ook aangeven. Klik vervolgens op ‘Verder’, dan verschijnt de waarde van uw auto op het scherm.

Contact
Mocht u vragen hebben over de uitkomst van de taxatietool, kunt u contact opnemen met een van onze dealers. Onze dealers kunnen het Autotelex taxatierapport voor u toelichten. Ook kunnen zij indien gewenst een meer specifieke waardebepaling doen, waarbij bijvoorbeeld ook de staat van uw auto wordt meegenomen.

Deze taxatie wordt u gratis aangeboden door Peugeot Nederland. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt.