NIEUWE PEUGEOT RIFTER – TOT WEL 7 ZITPLAATSEN

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV
NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV

NIEUWE PEUGEOT RIFTER

Vanaf 30.350 Rijklaar*

125g i

5.5l i

De Peugeot Rifter vraagt om avontuur. Zijn stoere uiterlijk, zijn wendbare karakter en de grote bagageruimte nodigen uit om op reis te gaan.
Ontdek de Peugeot Rifter en profiteer nu van € 1.500,- voorraadvoordeel.

DE UITSTRALING VAN EEN VERNIEUWEND CONCEPT

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – GT Line-uitvoering

EVEN GESCHIKT VOOR DE STAD ALS VOOR OUTDOOR-ACTIVITEITEN

Een compromisloos ontwerp. De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type wegi uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – Een karakteristiek front

EEN KENMERKENDE PEUGEOT-STIJL

De Rifter bouwt voort op een rijke historie. Met zijn voorzijde in de stijl van de nieuwste Peugeot-modellen en onderscheidende achterlichten heeft de nieuwe Peugeot Rifter alles in huis om een nieuw icoon van het merk te worden. Deze hypermoderne MPV weet in de GT Line-uitvoering stijl en elegantie op verrassende wijze te combineren.

KLAAR VOOR DE ACTIE

PEUGEOT i-COCKPIT®, EEN UITNODIGING OM OP REIS TE GAAN

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreeni . Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Dankzij de hogere zitpositie en de Advanced Grip Controli, die voor meer grip zorgt, domineert u de weg.

VEELZIJDIGE MOTOREN

Geniet van het rijden. Dankzij de innovatieve diesel- en benzinemotoren en de nieuwe 8-traps automatische transmissie EAT8i onderscheidt de nieuwe Peugeot Rifter zich door zijn hoge prestaties en lage praktijkverbruik.

VERNUFT VOOR MEER GEBRUIKSGEMAK

EEN OPTIMALE FLEXIBILITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

Deze MPV past zich aan al uw wensen aan. Te openen achterruit, 5 of 7i zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterstoeleni met Magic Flat-functiei, bagageruimte met een inhoud van 775 tot wel 3500 literi, Zénith®-dak met een groot aantal opbergvakken: dankzij een vernuftige flexibiliteit biedt de nieuwe Peugeot Rifter altijd voldoende ruimte en kan bagage snel en efficiënt worden in- en uitgeladen.

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – 8 inch touchscreen

GEMAKKELIJK EN ZORGELOOS RIJDEN

Een innovatief interieur. Dankzij het Peugeot Connect 3D-navigatiesysteem, de Mirror Screen-functiei, de Peugeot Connect-services en het draadloos opladen van de smartphone via inductie biedt de nieuwe Peugeot Rifter alle connectiviteitsmogelijkheden die u zich maar wenst. En voor nog veiliger rijden kunt u vertrouwen op de rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

#BEFORE9AM

NEEM CONTACT OP