Reserveer uw nieuwe Peugeot e-208

RESERVEER UW NIEUWE e-208 NU ONLINE

EN PROFITEER VAN LAGE BIJTELLING

1 – ONLINE RESERVERING

Er is een beperkt aantal e-208 beschikbaar. Verzeker uzelf (vrijblijvend) van een unieke reserveringscode, zodat u de auto kunt bestellen bij uw Peugeot dealer. Onze klantenservice neemt contact met u op om een afspraak te plannen bij de door u gekozen Peugeot dealer.

2 – AFSPRAAK BIJ UW DEALER

Tijdens uw bezoek aan de dealer heeft u de mogelijkheid om de auto naar wens samen te stellen. Vergeet niet uw unieke reserveringscode mee te nemen. 

3 – PROEFRIT

Begin 2020 krijgt u als één van de eerste de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe Peugeot e-208.

4 – LEVERING

Geniet vanaf het tweede kwartaal van 2020 als één van de eersten van het onweerstaanbare ontwerp en de nieuwe generatie technologieën van de Nieuwe Peugeot e-208.

Leasemaatschappijen, fleetowners en verhuurmaatschappijen zijn uitgesloten van gebruik van deze reserveringsmodule.

VOORDEEL VAN ELEKTRISCH

Nieuwe Peugeot e-208

Volledig elektrisch rijden is een nieuwe vorm van mobiliteit met vele voordelen:

  • Een prettige en dynamische manier van rijden, hoog vermogen en koppel, snelle respons en actieradius tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC),
  • Een laag geluidsniveau, geen vibraties,
  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen,
  • Lage verbruikskosten, lage onderhoudskosten.
  • Eenvoudig om te bedienen,
  • Eenvoudig op te laden,
  • Extra vrijheid, dankzij de toegang tot alle milieuzones.
  • Fiscaal voordeel; u betaalt geen aanschafbelasting, geen wegenbelasting en slechts 4%* zakelijke bijtelling.

Nieuwe Peugeot e-208

Nieuwe Peugeot e-208 - electrische auto

Krachtige aandrijfaccu

Nieuwe Peugeot e-208 - Elektromotor

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Nieuwe Peugeot e-208 - PEUGEOT i-Cockpit® 3D

e-MOTION e-208

De nieuwe PEUGEOT e-208 onderscheidt zich door details die de technologische vooruitgang onderstrepen: een subtiel “e”-monogram, de tweekleurige PEUGEOT-leeuw, de grille in kleur van de carrosserie, glanzend zwarte wielkastranden, 17 inch lichtmetalen velgen die bijdragen aan de aerodynamica, en in het interieur een geraffineerde bekleding in Alcantara en stof. Er is bovendien geen enkele concessie gedaan aan het comfort en de binnenruimte.

Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Elektromotor

Ervaar de nieuwe elektromotor van de nieuwe Peugeot e-208. Het onmiddellijk beschikbare vermogen van 100 KW (136pk) en het vanaf stilstand direct beschikbare koppel van 260 Nm garanderen u een prettige en krachtige rijsensatie in alle stilte.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ervaar wendbaar en intuïtief rijden met de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Alle informatie is gemakkelijk te zien, zorgvuldig geplaatst in het gezichtsveld van de bestuurder. Het PEUGEOT i-Cockpit® 3D instrumentenpaneel toont informatie die gelezen kan worden in twee lagen. De informatie wordt in de vorm van een hologram geprojecteerd, en op het touchscreen zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op het rijden zelf.

BESCHIKBARE UITVOERINGEN GT & ALLURE

Nieuwe Peugeot e-208 Allure

e-208 Allure

De Peugeot e-208 Allure ziet er erg goed uit met zijn standaard 16” lichtmetalen velgen, zwarte wielkastverbreders en extra getinte achterste zijruiten. Aan de binnenzijde vallen het futuristische 3D digitale instrumentenpaneel en het grote 10” kleurenscherm voor o.a. het standaard navigatiesysteem op. Comfort verhogende extra’s als climate control, achteruitrijcamera, DAB+ digitale radio-ontvangst en een middenarmsteun vóór zijn allemaal standaard. Bij een dergelijke high tech auto ontbreken ook belangrijke veiligheidsitems als Active Safety Brake en Active Lane Departure Warning System niet.

Nieuwe Peugeot e-208 GT

e-208 GT

Moeilijk om de zeer complete standaarduitrusting van de Peugeot e-208 Allure te overtreffen, maar het kan. De e-208 GT ziet er dankzij de grotere 17” lichtmetalen velgen en Full Led koplampen nóg dikker uit. De voorstoelen zijn verwarmbaar en deels bekleed met luxe Alcantara. De cruise control is adaptief en heeft een Stop en Go functie. Handig in de file. Lane positioning assist is ook standaard. Bijzonder in dit segment. Met de keyless entry is het openen en sluiten van de portieren kinderspel. Dankzij de lage bijtelling van 4%* zal de maandelijkse bijtelling hooguit tien euro hoger uitvallen dan wanneer u voor een e-208 Allure kiest. Zelfs wanneer u alle opties kiest.

ONTDEK ELEKTRISCH DOOR PEUGEOT

THUIS OPLADEN

BUITENSHUIS OPLADEN

EENVOUDIG OPLADEN

INTERACTIE MET UW AUTO

GEMAK

U kunt in alle omstandigheden uw mobiliteit waarborgen

VOLG UW ROUTE

GA OP AVONTUUR

PLAN UW REIS

VERLENGING VAN MOBILITEIT