Peugeot iOn - INTERIEUR

PEUGEOT iON
PEUGEOT iON

PEUGEOT iOn

Het ruime interieur van de iOn geeft u een gevoel van welzijn en comfort.

COCKPIT

i

De cockpit is voorzien van een aantal voor elektrische auto's specifieke voorzieningen. Zo is het instrumentenpaneel voorzien van een laadniveaumeter en een meter die het actuele energieverbruik of de actuele hoeveelheid teruggewonnen energie weergeeft. Deze meters geven geleidelijk, vanaf het moment dat er nog 2 balkjes branden (dat wil zeggen als nog 15% van het maximale energieniveau beschikbaar is), aan dat de accu spoedig opgeladen moet worden. De boordcomputer geeft naast de gebruikelijke informatie ook de resterende actieradius weer op basis van de rijomstandigheden gedurende de laatste kilometers, zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Peugeot iOn - binnenruimte

BINNENRUIMTE

De Peugeot iOn biedt in verhouding met de compacte buitenmaten verrassend veel binnenruimte. Dankzij de relatief lange wielbasis van 2,55 m en de hoge bouw kunnen vier volwassenen comfortabel zitten.
De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar en de achterbank bestaat uit twee stoelen. De rugleuningen van deze stoelen kunnen onafhankelijk van elkaar worden neergeklapt.

Peugeot iOn - rijcomfort

RIJCOMFORT

Met zijn rijke standaarduitrusting is de iOn een moderne en praktische stadsauto. De boordcomputer, de centrale vergrendeling met afstandsbediening, de elektrisch bedienbare ruiten voor en achter, de dagrijverlichting, de twee uitschuifbare bekerhouders en de 12V-aansluiting zijn stuk voor stuk zaken die het u gemakkelijk maken aan boord van de iOn.

Peugeot iOn - bagageruimte

BAGAGERUIMTE

De rugleuning van de achterbank kan in twee delen worden neergeklapt om de laadruimte te vergroten.
De iOn beschikt dan over een laadvolume van 860 dm3; het laadvermogen bedraagt 410 kg (inclusief bestuurder). Bovendien kan de iOn optioneel worden voorzien van een bagageafdekplaat.

GELUIDSCOMFORT

Peugeot iOn - geluidscomfort

Dankzij de stilte* en het nagenoeg ontbreken van trillingen is het rijden in de iOn een nieuwe, rustgevende ervaring. Het enige geluid dat u hoort, is het afrolgeluid van de banden en het windgeruis. Ideale kwaliteiten voor het rijden in en rond de stad!
* Houd echter wel uw snelheid in de gaten en let op de reacties van medeweggebruikers die niet gewend zijn aan geluidloze auto's.

AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

Peugeot iOn - elektrische airconditioning

De iOn is voorzien van een elektrische airconditioning met een automatische regeling voor de luchthoeveelheid en de luchtverdeling.