PEUGEOT 208 GT Line - sportieve compacte auto


De PEUGEOT 208 is leverbaar in een exclusieve uitvoering, de GT Line, een sportieve compacte auto met een karaktervolle uitstraling en efficiënte motoren.

3 REDENEN OM DE 208 GT Line TE KIEZEN

KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 208 GT-Line - zijaanzicht

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 GT-Line - PEUGEOT i-Cockpit en een sportief en connectief interieur met een exclusieve uitstraling

EFFICIENCY EN VEILIGHEID

Peugeot 208 GT-Line - 6-traps automatische transmissie EAT6

KARAKTERVOL DESIGN

De PEUGEOT 208 GT Line is een sportieve en stijlvolle auto met een karaktervol design. Aan de buitenzijde is hij te herkennen aan:

 • "Equalizer"-grille met rode 3D-accenten
 • Speciale gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Caesium
 • Buitenspiegelkappen in Noir Perla Nera
 • Verchroomde zijruitomlijstingen
 • Verchroomd uitlaatsierstuk
 • GT Line-logo's op de grille, de voorschermen en de achterklep
 • De rode merknaam PEUGEOT op de neus en de achterzijde
 • Achterste zijruiten en achterruit met extra getint glas

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 GT-Line - PEUGEOT i-Cockpit en een sportief en connectief interieur met een exclusieve uitstraling

INTERIEURDESIGN

Het kwalitatief hoogwaardige interieur kenmerkt zich door een sportief design met accenten die overgenomen zijn uit de iconische GTi:

 • Sportstoelen met een luxueuze combinatie van zwart kunstleder en stof in de twee kleuren Noir Mistral en rood.
 • Rode sierstiksels voor de stoelen, de armleuningen op de portieren en de pookknop, met leder beklede handremhendel
 • Glanzend zwarte portiergrepen met een rode bies vóór
 • Een met nappaleder bekleed sportstuurwiel met een afgeplatte onderzijde, rode sierstiksels en een gematteerd verchroomde sierdeel
 • Zwarte veiligheidsgordels met een rode bies
 • Aluminium dorpellijsten met de letters PEUGEOT
 • Aluminium pedalen
 • Touchscreen met een sportieve rood/zwarte achtergrond

CONNECTIVITEIT

Met de PEUGEOT 208 GT Line beschikt u over connected services en apps die u eenvoudig kunt bedienen via het 7 inch touchscreen.

 • CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM MET SPRAAKHERKENNING :
  Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis met uw PEUGEOT 208 GT Line. Dankzij de spraakherkenning kunt u het navigatiesysteem, de telefoon en verschillende multimediafuncties bedienen terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Dankzij de TomTom®-servicesi (verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, weer, lokaal zoeken) wordt alle voor uw reis nuttige informatie in real time weergegeven.
 • DE OPTIE "GEVARENZONES" :
  Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij de PEUGEOT 208 GT Line kiezen voor de optie Gevarenzonesi. Het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in Europa, in landen waar dat is toegestaan, de locatie aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.
 • MIRROR SCREEN:
  Met de functie Mirror Screen kunt u smartphone-apps die compatibel zijn met Android AutoTM, Apple CarPlayTM of MirrorLink®i bedienen via het touchscreen van uw PEUGEOT 208 GT Line.

EFFICIENCY EN VEILIGHEID

De PEUGEOT 208 GT Line is leverbaar als 3- en 5-deurs, met de 1.2 PureTech 110 S&Si benzinemotor en de 1.6 BlueHDi 100 dieselmotor. Deze efficiënte motoren voldoen aan de Euro 6-norm.

De nieuwe automatische transmissie EAT6, die leverbaar is in combinatie met de 1.2 PureTech 110 S&S benzinemotor met turbo, is voorzien van de Quickshift-technologie die ervoor zorgt dat sneller wordt geschakeld zodat de souplesse en het gebruikscomfort op hoog niveau staan.

Ook de veiligheid van de PEUGEOT 208 GT Line ligt op een hoog niveau, mede dankzij Active City Brakei. Dit systeem grijpt automatisch in op het remsysteemi en voorkomt zo een aanrijding of beperkt de gevolgen ervan als de bestuurder bij een lage snelheid zijn voorligger nadert en er niet op reageert.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 208 GT Line?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com