COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

Peugeot 208 5 deurs - compacte auto
Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

Peugeot 208 5 deurs

Klanten kochten dit model

Bekijk 11 reviews

Vanaf het eerste moment weet de Peugeot 208 u te verleiden met zijn karaktervolle, sportieve en geraffineerde design. De compacte Peugeot oogt breed en dynamisch en hij lijkt aan de weg gekleefd te zijn, zodat u direct zin krijgt om weg te rijden.

DESIGN

VOL ENERGIE

De Peugeot 208, een karaktervolle, sportieve en geraffineerde compacte hatchback. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie.

Peugeot 208 5 deurs - tweekleurige koplampen en hoogwaardige led-lichtsignatuur.

Het design wordt aan de voorzijde gekenmerkt door de scherpe, katachtige blik van de tweekleurige koplampen en de hoogwaardige ledi -lichtsignatuur.

/image/12/8/peugeot-208-2018-014-fr.532128.jpg

Alle uitvoeringen van de Peugeot 208 zijn voorzien van de 3D ledi -achterlichten met de voor een Peugeot kenmerkende drie klauwen, ware technologische hoogstandjes.

PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot 208 5 deurs - interieur - intense rijbeleving met de PEUGEOT i-Cockpit®

Het interieur van de Peugeot 208 biedt een intuïtieve en intense rijbeleving met de PEUGEOT i-Cockpit®, die ervoor zorgt dat alle functies gemakkelijk en snel zijn te bedienen. De PEUGEOT i-Cockpit® bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot, capacitief 7 inch touchscreeni . Hiermee hebt u alle essentiële informatie tot uw beschikking terwijl u uw ogen op de weg gericht kunt houden.

Peugeot 208 5 deurs - 7 inch touchscreen

HIGHTECH INSTRUMENTENPANEEL

Doordat het instrumentenpaneel hoger is geplaatst, kunnen de analoge meters, die qua ontwerp doen denken aan precisiehorloges, over het stuurwiel heen worden bekeken. Het sobere en elegante design, de witte achtergrondverlichting en het centrale display zorgen ervoor dat de informatie duidelijk afleesbaar is. Zo hoeft de bestuurder zijn ogen niet van de weg te wenden om de belangrijkste rijinformatie te zien.

Peugeot 208 5 deurs - interieur - compacte stuurwiel

COMPACT STUURWIEL

Dankzij het compacte stuurwiel en de relatief geringe afmetingen van de Peugeot 208 - minder dan 4 meter lang - is de auto bijzonder wendbaar in stadsverkeer en biedt hij enorm veel rijplezier. Om de warme en chique uitstraling van het interieur te versterken is dit stuurwiel vanaf het derde uitrustingsniveau met hoogwaardig leder bekleed.

Peugeot 208 5 deurs - 7 inch touchscreen

TOUCHSCREEN

Het grote capacitieve 7 inch touchscreeni is intuïtief te bedienen en biedt toegang tot allerlei functies van de autoi . Bovendien beschikt u over uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden: verbinding via Bluetooth, USB-aansluiting, afspelen van audio- of videobestanden via streaming.

Peugeot 208 - 5 deurs - Mirror Screen compatibiliteit smartphone

MIRROR SCREEN: DE SPIEGEL VAN UW SMARTPHONE

Dankzij Mirror Screen kunt u via het capacitieve 7 inch touchscreen van uw Peugeot 208 de apps van uw smartphone gebruiken, als ze compatibel zijn met Android Auto, Apple CarPlayTM of MirrorLink®i. Voor een optimale weergave en een veilig gebruik van de apps in de auto worden de compatibele apps weergegeven met een speciaal voor gebruik tijdens het rijden ontwikkelde interface.

 

Peugeot 208 - 5 deurs -  Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM MET SPRAAKHERKENNING

Met de spraakherkenning kunt u het navigatiesysteem, de telefoon en de verschillende multimediasystemen veilig bedienen terwijl u uw handen aan het stuur houdt. Dankzij de TomTom®-servicesi (verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, lokaal zoeken) kunt u alle voor uw reis nuttige informatie in real time bekijken zonder uw ogen van de weg af te wenden.

 

MOTORUITVOERINGEN

EFFICIËNTE MOTOREN

Peugeot 208 - 5 deurs - Puretech-bezinemotoren

PURETECH-BENZINEMOTOREN

Modulair, compact, schoon en krachtig: deze 3-cilindermotor is een toonbeeld van efficiency en hoogwaardige technologie. Het rijplezier dat deze motor vanaf de laagste toerentallen biedt, behoort tot de top in dit segment. Bovendien wordt hij gekenmerkt door een uitstekende verhouding tussen koppel bij lage toerentallen en vermogen. Bij een gelijkblijvend prestatieniveau en rijcomfort zorgt deze innovatieve technologie ervoor dat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met tot wel 25% worden verminderd. Deze motor is in 2015, 2016, 2017 en 2018 onderscheiden met de titel "International Engine of the Year" in de categorie motoren met een cilinderinhoud van 1,0 tot 1,4 liter.

MEER OVER PURETECH-BENZINEMOTOREN

Peugeot 208 - 5 deurs - BlueHDi-dieselmotor

BLUEHDI-DIESELMOTOREN

De BlueHDi-motoren van de Peugeot 208 voldoen aan de Euro 6-norm.

De 1.5 liter BlueHDi-dieselmotor combineert op unieke wijze de technologie van de selectieve katalytische reductie (SCR) en het roetfilter met additief (FAP). Deze motor, die leverbaar is met een vermogen van 100 pk, biedt veel rijplezier.

Deze motor weet hoge prestaties te combineren met een laag brandstofverbruik en een geringe uitstoot van schadelijke stoffen.

MEER OVER BLUEHDI-DIESELMOTOREN

Peugeot 208 - 5 deurs - Zestraps automatische transmissie EAT6

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT6

De Peugeot 208 met de 1.2 PureTech 110 S&S-motor kan worden gekoppeld aan de zestraps automatische transmissie EAT6 met koppelomvormer. Deze transmissie staat borg voor een laag brandstofverbruik en levert nog intensere rijsensaties. Dankzij de Quickshift-technologie kan deze transmissie snel en vloeiend schakelen.

Bovendien doet zijn rendementi nauwelijks onder voor dat van een handgeschakelde versnellingsbak. Dit kon worden bereikt door de interne wrijving te verminderen en de lock-up van de koppelomvormer zo vaak mogelijk te gebruiken om slip te voorkomen.

MEER OVER AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT6

BENZINEMOTOREN
DIESELMOTOREN
AUTOMATISCHE TRANSMISSIE


TECHNOLOGIEËN

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Peugeot 208 - 5 deurs - Active City Brake

ACTIVE CITY BRAKE

Active City Brakei is een systeem dat automatisch met volle kracht kan remmen om een aanrijding te voorkomen of de ernst ervan te beperken door de snelheid van de aanrijding te verlagen. Dit systeem komt in actie als bij een snelheid lager dan 30 km/h de bestuurder niet reageert op een dreigende aanrijding. In bepaalde gevallen kan het systeem de auto volledig tot stilstand brengen om de aanrijding met de voorligger te voorkomen.

 

Peugeot 208 - 5 deurs - Achteruitrijcamera

ACHTERUITRIJCAMERA EN PARK ASSIST

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De camerabeelden worden weergegeven op het touchscreen. De achteruitrijcamera kan worden gekoppeld aan de Park Assisti, een actief parkeerhulpsysteemi dat de auto automatisch laat sturen en de bestuurder informeert via meldingen en geluidssignalen. De bestuurder moet daarbij zelf gas geven, remmen en, bij uitvoeringen met een handgeschakelde versnellingsbak, koppelen en schakelen.

 

PERSONALISATIE

PEUGEOT 208 GT LINE BLACK PACK

Peugeot 208 GT Line - Exclusieve Optie Black Pack

BLACK IS BEAUTIFUL

U kunt uw Peugeot 208 een nog exclusiever tintje geven met de optie Black Pack, die leverbaar is op de GT Line-uitvoering. Uw Peugeot 208 onderscheidt zich dan door de leeuw in Dark Chrome op de motorkap, de sportieve zwarte Equalizer-grille met rode letters op een verchroomde achtergrond, de sierdelen van de achterportieren en buitenspiegelkappen in Noir Perla Nera in combinatie met extra getinte ruiten achter, en de speciale gepolijste en in de vernislak Noir Onyx afgewerkte 17 inch lichtmetalen velgen Caesium die voor de finishing touch zorgen.

208 Black Pack, een radicale keuze.

PEUGEOT 208 TECH EDITION

Peugeot 208 - 5 deurs Tech Edition

HET SUMMUM OP HET GEBIED VAN PEUGEOT-TECHNOLOGIE

De 208 Tech Edition onderscheidt zich aan de buitenzijde door zijn extra getinte achterste zijruiten en achterruit, zijn Tech Edition-badge op de voorportieren en de sequentieel gepolijste en in een matzwarte vernislak afgewerkte 16 inch lichtmetalen velgen Titane. De speciale serie Tech Edition heeft een hightech interieur met hoogwaardige technologieën die allemaal tot de standaarduitrusting behoren: een touchscreen met Mirror Screen-functiei , het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, Peugeot SOS & Assistance, Park Assist met parkeerhulp voor en achter (gekoppeld aan de achteruitrijcamera) en Active City Brakei.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 208?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com