Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

Peugeot Assistance Pechhulp

Peugeot Assistance Pechhulp - 24/7 snel ter plaatse, in heel Europa

Peugeot Assistance Pechhulp staat voor u klaar als u met uw auto bent gestrand (door pech of een ongeval).Uw auto wordt opgehaald of ter plekke gerepareerd zodat u uw reis kunt vervolgen, ook als uw auto thuis staat. Met elke Peugeot profiteert u van een levenslange Peugeot Assistance-servicei.

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP: OP ONS KUNT U REKENEN

Peugeot Assistance Pechhulp

Op Peugeot Assistance kunt u rekenen bij:

  • Autopech
  • Een ongeval
  • Verlies van uw autosleutels
  • In de auto ingesloten sleutels
  • Verkeerde brandstof in de tank
  • Een lege tractiebatterij (24/7)i

Peugeot zet zich maximaal in om u in deze situaties weer mobiel te maken door u ter plekke te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Peugeot Erkend Reparateur te vervoeren.

Als u langer dan een dag geen gebruik kunt maken van uw auto, wordt u een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van uw reis of zelfs een overnachting aangeboden.

ONBEZORGD OP REIS

Peugeot Assistance Pechhulp - 24/7 snel ter plaatse, in heel Europa

Peugeot Assistance is actief in de gehele Europese Unie en 15 andere landen en gebiedsdelen, zodat u zorgeloos naar elke bestemming kunt reizen met uw Peugeot. De services van Peugeot Assistance gelden voor zowel de bestuurder als alle passagiers, van een nieuw of als occasion aangeschafte Peugeot.

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Peugeot Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Peugeot tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

OPROEP VANUIT UW AUTO

Peugeot Assistance Pechhulp - Oproep vanuit uw auto

Bij een ongeval of noodsituatie zorgt de noodoproep met geolokalisatie ervoor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

Bij een aanrijding verstuurt uw auto automatisch een noodoproep zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Wanneer u gestrand bent met uw auto, kunt u contact opnemen met Peugeot Assistance door de toets met de Peugeot-leeuw in te drukken.

MYPEUGEOT APP

Peugeot Assistance Pechhulp - MyPeugeot App

Met de MyPeugeot App kunt u wanneer u maar wilt contact opnemen met Peugeot Assistance.

Via uw persoonlijke pagina kunt u in real time zien waar de pechhulpverlener is.

NEEM CONTACT OP