Onderhoud en Service - Peugeot Bandenservice

Onderhoud en service - Peugeot Bandenservice

BANDENSERVICE

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachtse kosten achteraf. En zeker zo belangrijk, met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winter-, zomer- of all-season banden?

Onderhoud en Service - Peugeot Bandenservice

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om dan winterbanden onder de auto te plaatsen.

Natuurlijk is de aanschaf van een extra set banden een behoorlijke investering. Dat wil echter niet zeggen dat u duurder uit bent. Doordat u de zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

Veiligheid in alle seizoenen

Allseason banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Als u voor allseason banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. Allseason banden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden.

Michelin CrossClimate banden combineren de duurzaamheid van een zomerband en de grip van een winterband: het perfecte compromis. Zo bent u elk seizoen voorbereid op alle weersomstandigheden.

Kies de band die bij u past met een goed technisch advies

Met de Peugeot Bandenservice profiteert u van een eerlijk advies en deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert het Peugeot Servicepunt uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

EUROREPAR Reliance

EEN NIEUW EN UNIEK BANDENMERK, VERKRIJGBAAR BIJ PEUGEOT

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Peugeot Servicepunt nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw de Peugeot Servicepunt om de mogelijkheden voor uw auto.

Eurepar Reliance - kwaliteit prijs
Kwaliteit/Prijs
Eurepar Reliance - levensduur
Levensduur
Eurepar Reliance - Brandstofverbruik
Brandstofverbruik
Eurepar Reliance - veiligheid
Veiligheid
Eurepar Reliance - Grip op een nat wegdek
Grip op een nat wegdek
Eurepar Reliance - Geluidscomfort
Geluidscomfort

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

EUROREPAR Reliance - banden

.

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment - Peugeot

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.