Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Onderhoud en Service - Peugeot Bandenservice

Onderhoud en service - Peugeot Bandenservice

BANDENSERVICE

Hoe vaak u uw Peugeot de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan/ouderdom mogelijk. De komende tijd is het wellicht ook moeilijk te voorspellen hoe vaak u uw Peugeot nodig heeft. Eén ding is wel zeker: veiligheid boven alles! Kom daarom langs voor een bandencheck.

Winter- of all-season banden?

Onderhoud en Service - Peugeot Bandenservice

Verkeersveiligheid is van levensbelang. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om dan winterbanden onder de auto te plaatsen. Doordat u de zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Als u voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season banden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden. Michelin CrossClimate banden combineren de duurzaamheid van een zomerband en de grip van een winterband: het perfecte compromis. Zo bent u elk seizoen voorbereid op alle weersomstandigheden.

Technisch advies

U kunt rekenen op een eerlijk advies en deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Peugeot Erkend Reparateur uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

EUROREPAR Reliance

VERSTANDIGE & BETAALBARE KEUZE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, VREDESTEIN , CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Peugeot Erkend Reparateur ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.Vraag uw Peugeot Erkend Reparateur om de mogelijkheden voor uw auto.

 

Eurepar Reliance - kwaliteit prijs
Kwaliteit/Prijs
Eurepar Reliance - levensduur
Levensduur
Eurepar Reliance - Brandstofverbruik
Brandstofverbruik
Eurepar Reliance - veiligheid
Veiligheid
Eurepar Reliance - Grip op een nat wegdek
Grip op een nat wegdek
Eurepar Reliance - Geluidscomfort
Geluidscomfort

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

EUROREPAR Reliance - banden

.

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment - Peugeot

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.