Onderhoud en Service - Peugeot Bandenservice

Peugeot Bandenservice

BANDENSERVICE

Met de Peugeot Bandenservice profiteert u van een eerlijk advies en deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert het Peugeot Servicepunt uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

Winter-, zomer- of all-season banden?

Verkeersveiligheid is van levensbelang, voornamelijk in de winter. Wanneer de sneeuw en het ijs voor gladheid zorgen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om dan ook winterbanden onder de auto te plaatsen. Natuurlijk is de aanschaf van een extra set banden een behoorlijke investering. Dat wil echter niet zeggen dat u duurder uit bent. Doordat u de zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

Afhankelijk van uw rijgedrag en kilometrage in de winter, kunt u kiezen voor all-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Deze banden verslijten sneller in de zomer dan zomerbanden maar hebben in de winter meer grip op nat wegdek. Als u voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season is geen alternatief voor winterbanden maar een aanvulling op een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door, voor als u geen winterbanden nodig heeft.

De prestaties van winterbanden zijn in winterse omstandigheden duidelijk beter dan die van all-season banden.

  • Winterbanden zijn geschikt voor besneeuwde bergpassen, terwijl all-season banden sneller van sneeuwkettingen moeten worden voorzien
  • Bij optrekken tijdens winterse omstandigheden en handling in bochten hebben winterbanden meer grip dan all-season banden

Winterbanden-kit

Wat is een winterbanden-kit?
Een winterbanden-kit is een originele Peugeot velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. U heeft hierbij keuze uit een stalen velg of een aluminium velg.

Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de permanente velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden. Ook de opslag van complete wielen is eenvoudiger. Winterbanden met velg kunnen namelijk gewoon op elkaar gestapeld worden. Losse winterbanden, daarentegen, moeten staand worden bewaard om vervormingen tegen te gaan, en nemen aldus meer ruimte in beslag. Speciaal voor u ontwikkeld om montagekosten en -tijd te besparen, de opslag te vereenvoudigen en de slijtage van de velgen te minimaliseren.

Klik hier voor de prijzen van de winterbanden-kits.

Kies de band die bij u past met een goed technisch advies.
Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl?

Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachtse kosten achteraf. En zeker zo belangrijk, met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

EUROREPAR RELIANCE

EEN NIEUW EN UNIEK BANDENMERK, VERKRIJGBAAR BIJ PEUGEOT

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Peugeot Servicepunt nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw de Peugeot Servicepunt om de mogelijkheden voor uw auto.

Eurepar Reliance - kwaliteit prijs
Kwaliteit/Prijs
Eurepar Reliance - levensduur
Levensduur
Eurepar Reliance - Brandstofverbruik
Brandstofverbruik
Eurepar Reliance - veiligheid
Veiligheid
Eurepar Reliance - Grip op een nat wegdek
Grip op een nat wegdek
Eurepar Reliance - Geluidscomfort
Geluidscomfort

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

EUROREPAR Reliance - banden

.

GOED OM TE WETEN

BEKIJK DE VIDEO

.

ONS COMMITMENT

Ons commitment

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.