SKIP TO CONTENT
MyPeugeot App
MYPEUGEOT APP

MyPeugeot App

Met de mobiele MyPeugeot App, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android, blijf je altijd in contact met jouw auto.

BEKIJK DIRECT ALLE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT


De actieradius en de ritgegevens worden direct weergegeven. De plaats waar je jouw auto hebt geparkeerd wordt automatisch opgeslagen, zodat je hem gemakkelijk weer terugvindt.

Hulp nodig? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door online een afspraak te maken of door te bellen naar Peugeot Assistance. Bij pech onderweg kun je zelfs in real time zien waar de pechhulpverlener is dankzij de functie Roadside Assistance.

HOUD JE BRANDSTOFVERBRUIK BIJ


Je kunt op één controlescherm direct al jouw ritgegevens bekijken. Dit scherm geeft een overzicht van het brandstof- en/of stroomverbruik, de gebruikskosten van jouw auto, de totale duur van jouw ritten, enzovoort.

Gebruik je jouw auto ook zakelijk? Met de MyPeugeot App kun je heel eenvoudig onderscheid maken tussen de privé en zakelijk met jouw Peugeot gereden ritten.

REGEL HET ONDERHOUD ZOALS JE HET BESTE UITKOMT


Eén klik geeft je toegang tot het complete onderhoudsboekje van jouw auto. Zo kun je in de gaten houden wanneer jouw auto aan onderhoud toe is. Via de MyPeugeot App kun je het onderhoud van jouw auto plannen en zien welke werkzaamheden nog moeten worden uitgevoerd.


JOUW PEUGEOT HEEFT GEEN GEHEIMEN MEER


Je kunt alle services voor jouw auto beheren via dezelfde interface. Door je aan te melden voor en gebruik te maken van alle Connected Services, zul je nog intenser van het rijden genieten!

 

Weet je niet meer wat dat ene verklikkerlampje op het instrumentenpaneel ook alweer betekent? Wil je iets weten over de bediening van het touchscreen? Wil je het multimediasysteem van jouw Peugeot updaten? Via de MyPeugeot App vindt je direct alle informatie die je nodig hebt.


Wil je meer weten over een bepaalde functie van jouw Peugeot? Met de handige app Scan MyPeugeot heb je toegang tot alle informatie uit het instructieboekje van jouw auto.

MEER VRIJHEID DAN OOIT!


Met de service e-Remote Control van jouw MyPeugeot App kun je op afstand het laden van de tractiebatterij van jouw auto regelen en door middel van meldingen en statistieken op de hoogte blijven van de diverse statussen van jouw auto laadkabel wel of niet aangesloten, actieradius, enz . Via dezelfde service kun je voordat je in de auto stapt de temperatuur in het interieur op een aangenaam niveau brengen.
 
De MyPeugeot App is beschikbaar voor iOS vanaf iOS 9.0  en Android vanaf Android 5.0 Lollipop .