GARANTIE VAN PEUGEOT: ontdek de zekerheid

De zekerheid van een goede garantie voor uw Peugeot

Garantie van Peugeot

Uiteraard wordt elke nieuwe Peugeot voor aflevering grondig geïnspecteerd. Bovendien ontvangt u van ons 2 jaar commerciële garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u ermee gaat rijden. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor onze rekening. Op de extra componenten in een Hybride-model, zoals de elektronische eenheid en tractiebatterij, zit 5 jaar commerciële garantie (tot een maximum kilometerstand van 100.000 km).

Lakgarantie
Personenauto's hebben een lakgarantie van 3 jaar en een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 12 jaar. Bedrijfsauto's hebben een lakgarantie van 2 jaar en 5 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Allen zonder kilometerbeperking.

Standaard inclusief Peugeot Assistance

Daarnaast wordt iedere nieuwe Peugeot in Nederland standaard afgeleverd inclusief 2 jaar Peugeot Assistance. Deze uitgebreide pechhulpverlening biedt u hulp bij het stilvallen van de auto, bij een lekke band, en ook indien uzelf een foutje heeft gemaakt. Bijvoorbeeld als u verkeerde brandstof heeft getankt, indien u uw sleutels bent verloren of bij een ongeval. Het maakt hierbij niet uit of u in uw woonplaats hulp nodig heeft, of in een ander Europees land. We laten niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen.

Wenst u nog meer zekerheid?
Dan kunt u, binnen 2 jaar na aanschaf van uw nieuwe Peugeot, de garantie verlengen.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.