Onderhoud en Services - Vervangend vervoer Peugeot

Vervangend vervoer tijdens onderhoudsbeurt

PEUGEOT SERVICE: VERVANGEND VERVOER

Als uw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elke Peugeot dealer in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Om zeker te weten dat de door u gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden wij u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u met de receptionist een afspraak voor uw auto maakt. Daarbij kunt u kiezen uit vier vervoersmogelijkheden:

Pendel & Fiets Service

Gratis naar uw bestemming

Peugeot Pendel Service

De Peugeot Pendel Service brengt u ‘s ochtends, op een vooraf afgesproken tijdstip, gratis naar uw bestemming (max. 15 minuten, enkele reis. Informeer naar de vertrektijden).

Peugeot Fiets Service

De Peugeot Fiets Service biedt u een moderne fiets voorzien van verlichting, bagagedrager en deugdelijk slot. Deze service wordt gratis aan u ter beschikking gesteld. Handige service wanneer uw Peugeot dealer bij u in de buurt zit.

Rent & Locatie Service

Vervangend vervoer op maat

Peugeot Rent

Peugeot Rent biedt u vervangend vervoer op maat. Informeer bij uw Peugeot dealer naar de mogelijkheden.

Peugeot Locatie Service

De Peugeot Locatie Service werkt als volgt: uw auto wordt op een vooraf afgesproken tijdstip en locatie (max. 15 minuten verwijderd van uw Peugeot dealer, enkele reis) opgehaald door een medewerker van uw Peugeot dealer. Na afloop van het onderhoud wordt de auto daar ook weer afgeleverd.

Om zeker te weten dat de door u gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden we u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u met de service adviseur een afspraak voor uw auto maakt.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.