Peugeot Partner Tepee - TECHNOLOGIE

PEUGEOT PARTNER TEPEE

PEUGEOT Partner Tepee MPV

De PEUGEOT Partner Tepee is voorzien van een innovatieve uitrusting die het rijden tot een bijzonder aangename ervaring maakt.

Peugeot Partner Tepee - BlueHDi-motor

BlueHDi-MOTOR

De nieuwe BlueHDi-motor zorgt voor nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruikt en een lagere CO2-uitstoot heeft.
De nieuwe 1,6 liter BlueHDi 100 motor levert uitstekende prestaties en wordt gekoppeld aan een nieuwe 6-versnellingsbak.

Peugeot Partner Tepee - draaiknop ETG6-versnellingsbak

ELEKTRONISCH GESTUURDE VERSNELLINGSBAK

De PEUGEOT Partner Tepee kan in combinatie met de 1,6 liter BlueHDi 100 S&S-motor geleverd worden met de ETG6-versnellingsbak. De draaiknop waarmee deze elektronisch gestuurde 6-versnellingsbak wordt bediend, is vernuftig opgenomen in het middenpaneel van het dashboard zodat de bestuurder moeiteloos kan overschakelen van de automatische stand (A) naar de handbediende stand (M) en omgekeerd.

Connectiviteit

Peugeot Partner Tepee - multimedia-touchscreen

De PEUGEOT Partner Tepee gaat met zijn tijd mee. Een nieuwe optie is het touchscreen met radio, Bluetooth, USB-aansluiting en een aux-aansluiting. Deze laatste en ook de vaak gebruikte toetsen voor het menu en volume zijn boven het touchscreen geplaatst.