Peugeot Instinct - concept car

De Peugeot Instinct Concept, een nieuw gevoel van vrijheid

Hebt u ooit gedroomd van een auto waarin u zich volledig kunt ontspannen en toch alles onder controle hebt? Een auto die u begrijpt, die u kent en die anticipeert op al uw wensen? Een auto die alles gemakkelijk en vanzelfsprekend maakt, waarin uw leven ongestoord verder gaat? PEUGEOT maakt uw droom waar met een concept car waarin vrijheid centraal staat. Vrijheid om uw eigen manier van rijden te kiezen. Vrijheid om te gaan waar u wilt. Dat is de Peugeot Instinct Concept.

Peugeot Instinct Concept  - IoT-platform: Samsung RTIKTM Cloud

Het beste van het internet der dingen

Voor het eerst ter wereld is een auto voorzien van een werkend IoT-platform i. Dit platform, de Samsung RTIKTM Cloud, neemt de auto op in de cloud van zijn gebruiker.

Peugeot Instinct Concept  - PEUGEOT Responsive i-Cockpit

De Responsive i-Cockpit

De PEUGEOT Responsive i-Cockpit is een nieuwe interpretatie van de inzittendenruimte waardoor deze is afgestemd op het gebruik dat autonoom rijden biedt. De interfaces worden geconfigureerd – voor, tijdens en na de rit - afhankelijk van de geselecteerde rijmodus en het gebruikersprofiel.

Peugeot Instinct Concept  - Actieve aerodynamische elementen

Shooting Brake by Peugeot

Peugeot INSTINCT CONCEPT is een shooting break met een tijdloze stijl. Actieve aerodynamische elementen creëren een strak en zuiver silhouet.

VIDEO

i

IN EEN OOGOPSLAG