Peugeot e-LEGEND - Intense sensaties

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car
PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Eén doel staat centraal: je goed voelen in de auto, ongeacht de rijstijl, vergelijkbaar met het comfort dat je thuis verwacht. Met een subtiele combinatie van hightech componenten en verfijnde materialen.

INTENSE, WARME EMOTIES

Verspreid over het gehele passagierscompartiment zijn er twee belangrijke digitale materiaalthema's (of digitale interpretaties van echte materialen): structuren van zwarte en bronzen lijnen en een reeks panelen in een op meubels geïnspireerde houtlook. Deze thema's worden geprojecteerd op 16 schermen van verschillende afmetingen, inclusief een 49 inch gewelfd scherm onder de soundbar dat is gericht naar de inzittenden van de auto, 29 inch schermen in de portieren en 12 inch schermen in de zonnekleppen. De digitale oppervlakken zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren en op te gaan in de achtergrond van het passagierscompartiment. De middenconsole biedt toegang tot de belangrijkste bedieningselementen via een draaiknop en een 6 inch touchscreen. Links van het stuurwiel bevindt zich een digitale "toggle switch" voor de bediening van het contextmenu dat kan worden geconfigureerd overeenkomstig de rijmodus.

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Het ontwerp van de H-vormige stoelen en de stoelkussens van de rugleuningen is geïnspireerd op de Peugeot 504 Coupé: gewichtsbesparing dankzij de zo compact mogelijke dimensionering en een comfortabele zit dankzij het gebruik van memory foam (dat aansluit als een op maat gemaakt pak). De hoofdsteunen zijn transversaal en verstelbaar en kunnen volledig worden weggeklapt in de stoel.

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Om de personalisering van het interieur compleet te maken, verspreidt de geurverspreider een heerlijke geur tijdens het autorijden. EX-NIHILO® heeft twee parfums gemaakt specifiek voor PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT.