Peugeot 308 R HYBRID - INSTINCTMATIG RIJDEN

Peugeot 308 R HYBRID - concept car
Peugeot 308 R HYBRID - concept car

Met een vermogen van 500 pk en vierwielaandrijving worden de grenzen van sportiviteit in dit segment verder opgeschoven, een garantie voor extreme sensaties.

Peugeot 308 R HYBRID - stand Hot Lap

STAND HOT LAP

In de stand Hot Lap wordt voor de hoogste prestaties het vermogen van alle drie de motoren ingezet, zodat in totaal 500 pk en maximaal 730 Nm koppel worden gegenereerd.

Peugeot 308 R HYBRID - stand Sport

STAND SPORT

In de stand Sport worden 400 pk en 530 Nm gegenereerd, name door de benzinemotor en de motor achter. In deze stand levert de motor voor tijdens het accelereren een boost.

Peugeot 308 R HYBRID - stand Road

STAND ROAD

De stand Road is bij uitstek geschikt voor gebruik op de openbare weg. In deze stand beschikt de bestuurder over een vermogen van 300 pk en een koppel van 400 Nm. De benzinemotor levert zijn volledige vermogen, de motor achter assisteert de benzinemotor tijdens het accelereren en de motor voor komt niet in actie.

Peugeot 308 R HYBRID - stand Zev

STAND ZEV

In de stand ZEV wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van de motor achter om de PEUGEOT 308 R HYbrid aan te drijven. De motor voor kan bijspringen, afhankelijk van hoe ver het gaspedaal wordt ingetrapt.