Unboring The Future - Peugeot 208

Making off Ultimate driving track -  'Unboring The Future' - Peugeot 208

DJ DUO MAGNIFICENCE MAAKT ULTIEME driving TRACK

'Unboring The Future - Peugeot 208'

Het Nederlandse DJ-duo Magnificence heeft een nieuwe track gecomponeerd die geïnspireerd is op de nieuwe Peugeot 208. De ultieme driving track ‘UNBORING THE FUTURE’ is vandaag gereleaset en te bekijken en te beluisteren via YouTube en Spotify.

Magnificence is een wereldwijd actief DJ-duo waarvan de populaire housetracks, remixes en bootlegs door de grootste DJ-namen gedraaid worden.

Voor de bijzondere samenwerking met PEUGEOT heeft het duo, samen met DJ Shapov, de nieuwe track ‘UNBORING THE FUTURE’ gecomponeerd waarbij de makers zich hebben laten inspireren door de nieuwe Peugeot 208. De track vertaalt de adrenaline, emoties, kracht, souplesse en snelheid die de PEUGEOT 208 met zich meebrengt en zal housefans en autoliefhebbers over de hele wereld in beweging brengen.

De nieuwe track ‘UNBORING THE FUTURE’ is nu te zien op Youtube en te beluisteren via Spotify.

De volledig nieuwe Peugeot 208 overtuigt met zijn uitstraling, uitrustingsniveaus en keuze uit drie verschillende aandrijfvarianten: benzine, diesel of volledig elektrisch. #unboringthefuture #powerofchoice

De nieuwe generatie Peugeot 208 is nu in de Nederlandse showrooms te bewonderen en leverbaar voor prijzen vanaf 17.580 euro.