PODCAST 'Toekomst op Wielen'

Podcast 'Toekomst op Wielen'

Podcast 'Toekomst op Wielen'

Jan Roodekerk presenteerde het nieuwe programma: 'Toekomst op Wielen' op Traffic Radio. Jan ging tijdens de eerste uitzending in gesprek met Robert-Jan Dekkers van Peugeot Nederland over duurzame mobiliteit.

Voor het programma Toekomst op Wielen is een samenwerking aangegaan met oud radioman Jan Rooderkerk. Hij presenteerde jaren achtereen dagelijks programma’s als AVRO’s Radiojournaal en AVRO Magazine, maakte radio- en televisieprogramma’s over auto’s en was samen met Ruud ter Weijden presentator van het televisieprogramma AVRO’s Hoogste Versnelling. Jan is nu o.a. voorzitter van de EV Coöperatie U.A. die schonere mobiliteit promoot.

Samen met Marina van Helvoort, eigenaar van E-Division en één van de bestuursleden van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), gaat Jan programma’s verzorgen met beleidsmensen uit de autobranche. Hoofdrolspeler is deze eerste keer Robert-Jan Dekkers, director Energy Transition & New Business van Groupe PSA, het moederbedrijf van o.a. Peugeot. In elk programma zal ook een jonge startup aandacht krijgen, deze keer Philippe Taminiau van de nieuwe verhuurorganisatie UFODrive.