Peugeot lanceert NextGen Lions video

Peugeot Next Gen Lions

Peugeot lanceert NextGen Lions video

PEUGEOT en tennis zijn al tientallen jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo is het Platinum Partner van de Association of Tennis Professionals (ATP) en is Peugeot Nederland initiatiefnemer van het vorig jaar geïntroduceerde NextGen Lions tennis sponsorprogramma. Hiervoor is nu een video ontwikkelt die de lange weg laat zien die aanstormend talent moet afleggen op weg naar de top. De sterren van morgen dromen van het winnen van Roland Garros en Wimbledon. Maar tussen het rooskleurige toekomstbeeld en de harde werkelijkheid van het heden ligt een enorme uitdaging en die pakken we graag aan! 

Supporting tomorrow’s lions
In de video spelen twee van de vijf NextGen Lions Tim van Rijthoven (22) en Ryan Nijboer (19) de hoofdrol. De talenten worden gevolgd tijdens hun meest kwetsbare momenten en bij tegenslagen op- en rondom het tennisveld. Maar opgeven is geen optie, ze blijven vechten als leeuwen.

In de video zien we hoe ze daarmee omgaan, want uiteindelijk maakt dat het verschil tussen een eeuwig talent en het bereiken van de top. Bovendien benadrukt de video de metafoor met de leeuw uit het PEUGEOT logo, die staat voor trots maar bovenal voor kracht, souplesse en snelheid. 

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland licht de productie toe: “Peugeot begeleidt sinds een jaar aanstormend tennistalent naar de top. Tennis is onze passie en we hopen een steentje bij te dragen aan talentontwikkeling. Met de video laten we zien dat de weg naar succes ongewis en onzeker is, maar dat we met het NextGen Lions tennis sponsorprogramma onze talenten motiveren en stimuleren om hun sportieve dromen na te jagen.” 

Bekijk de video

Peugeot NextGen Lions

Jarenlang verbonden
In het kader van de internationale #NEXTisHere thematiek rondom tennis ambassadeurs ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (22), Botic van de Zandschulp (23), Tim van Rijhoven en Ryan Nijboer is het portfolio van talentvolle tennissers al sterk bezet. Onlangs trad ook Robin Haase toe tot de groep. Hij vervult binnen het Next Gen Lions programma een mentorrol gezien zijn jarenlange ervaring als prof tennisser en sportieve en bovenal succesvolle resultaten.

NextGen Lions tennis sponsorprogramma
Het NextGen Lions tennis sponsorprogramma is een van de initiatieven die PEUGEOT is gestart om de tennishelden van morgen, en daarmee de tennissport, te ondersteunen. NextGen Lions is een uniek initiatief, waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland handvaten biedt om de top te bereiken. Een belangrijke rol bij het concept is ook weggelegd voor het PEUGEOT dealernetwerk. Hun betrokkenheid en kennis van de lokale markt is belangrijk voor de continuïteit van de NextGen Lions. Samen met deze belangrijke partners wordt het programma ook op lokaal niveau doorgevoerd. Dit door het organiseren van allerlei activiteiten bij de tennisverenigingen voor de next gen talenten van morgen.

De video is een gezamenlijke productie van Triple Double Sportmarketing en Mønaerk Creative Studio in opdracht van Peugeot Nederland en is vanaf 27 mei 2019 te zien via de online kanalen van het merk.