Nieuwe Peugeot PLUG-IN HYBRID motoren

Peugeot Plug-in Hybrid - Gamma

Nieuwe Peugeot Plug-in Hybrid motoren

Peugeot 508 Plug-in Hybrid

Dit nieuwe aanbod vormt een aanvulling op de momenteel leverbare motoren voor de Peugeot 3008 SUV en de nieuwe Peugeot 508 en 508 SW. De HYBRID en de nieuwe HYBRID4 (4-wielaandrijving) motoren worden respectievelijk geleverd voor de nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 3008 SUV vanaf najaar 2019.

De Peugeot rijbeleving wordt versterkt met twee nieuwe rijmodi voor nog meer rijplezier en nieuwe sensaties dankzij het effect van de ZEV 100% elektrisch-modus, het rendement van de 4-wielaandrijving-modus (HYBRID4), het vermogen in de Sport-modus en de veelzijdigheid in de Hybrid-modus.

De technologie is eenvoudig en intuïtief en biedt maximale vrijheid: vrijheid om te kiezen hoe je de auto's wil gebruiken aangezien ze allemaal geschikt zijn voor de snelweg, de stad of outdoor. Vrijheid om te kiezen wat je wilt, met 2- of 4-wielaandrijving, met 225 of 300 pk, een hatchback, break of SUV. Vrijheid om te kiezen uit vier rijmodi.

De twee nieuwe motoren zijn een fraai voorbeeld van de visie van Peugeot op spannende en steeds efficiëntere mobiliteit zonder beperkingen. #UnboringTheFuture.

 “Onze PLUG-IN HYBRID motoren passen perfect bij onze merkwaarden: ze versterken onze belofte van groter zintuiglijk genot. Dit nieuwe aanbod maakt het heel gemakkelijk: klanten zullen nog steeds een PEUGEOT komen kopen en kunnen nu kiezen uit een motor die past bij het gebruik dat ze van de auto maken!"

Jean-Philippe IMPARATO, CEO PEUGEOT