nieuwe Peugeot 508 First Edition: Introductieversie

Nieuwe Peugeot 508 Berline

Nieuwe Peugeot 508 First Edition

Introductieversie vanaf nu te bestellen!

Onlangs onthulden we met trots de nieuwe PEUGEOT 508. Vanaf 8 maart is de auto voor het eerst voor het grote publiek te bewonderen op de Salon van Geneve. De verkoop van de nieuwe PEUGEOT 508 gaat nu al van start met een exclusieve First Edition. Deze exclusieve serie zal als eerste in productie gaan en klanten die besluiten tot aankoop zullen dan ook als eersten hun auto in ontvangst kunnen nemen.

508 First Edition
De nieuwe PEUGEOT 508 First Edition is gebaseerd op het hoogste uitrustingsniveau GT. De First Edition heeft verder de volgende exclusief onderscheidende kenmerken ten opzichte van de GT:

  • De sierrand rondom de grille is niet verchroomd, maar glanzend zwart
  • De 19 inch velgen zijn afgewerkt met een specifieke twotone finish ‘Grey Dust’
  • De instaplijsten zijn voorzien van een ‘First Edition’ logo

De prijzen zijn als volgt:
PureTech 225 EAT8 incl. Rouge Ultimate en Panoramisch schuifdak: €57.990,-
BlueHDi 180 EAT8 incl. Dark Blue  €57.840,-

Dit zijn consumentenprijzen inclusief afleveringskosten. Er zijn op de PEUGEOT 508 First Edition geen opties of andere kleuren mogelijk.

U kunt vanaf heden de exclusieve série limitée reserveren.
U kunt vanaf vandaag, 6 maart de PEUGEOT 508 First Edition bekijken. De twaalf Europese landen waar deze gelimiteerde versie op de markt wordt gebracht, hebben allemaal een eigen website voor deze auto. De PEUGEOT 508 First Edition kan in de loop van de dag tevens online worden gereserveerd om uiteindelijk de auto te kopen of te leasen. Als een klant een verzoek tot reservering heeft gedaan, krijgt hij/zij dezelfde dag nog een bevestiging. De bestelling wordt uiteindelijk definitief gemaakt bij het door de klant gewenste verkooppunt. De Hi-Fi Premium FOCAL® koptelefoon wordt naar het huisadres van de klant gestuurd.