Nieuwe PEUGEOT 308 Range - Digitale Peugeot i-Cockpit®

Nieuwe Peugeot 308 Range

Nieuwe Peugeot 308 range met digitale Peugeot i-Cockpit®

Van de Peugeot 308 zijn wereldwijd al meer dan 1,5 miljoen exemplaren geproduceerd en de auto ontving 43 prijzen. Bij de introductie werd de Peugeot 308 uitgeroepen tot Auto van het Jaar, net zoals de huidige Peugeot 3008 en 208. Omdat het aanbod in de compacte middenklasse zich continu ontwikkelt, introduceert Peugeot nu de vernieuwde 308 range met enkele noemenswaardige wijzigingen om het succesverhaal voort te zetten.

PEUGEOT introduceert de nieuwe kleur Bleu Vertigo en nieuwe lichtmetalen wielen. In het interieur krijgt het dashboard een volledig digitale PEUGEOT i-Cockpit® en een centraal capacitief touchscreen met een glanzende afwerking.   

De Peugeot 308 behoort tot de top in het C-segment dankzij zijn dynamische prestaties en een optimale balans tussen comfort en aansprekend rijgedrag. Het succesmodel biedt de nieuwste generatie benzine- en dieselmotoren en een reeks rijhulpsystemen die in hogere segmenten niet zouden misstaan. Het gamma van de Peugeot 308 is bovendien vereenvoudigd. Er zijn voortaan vier uitrustingsniveaus beschikbaar. Daarnaast zijn er voor de zakelijk rijder vier aantrekkelijke Blue Lease varianten leverbaar.

PUUR DESIGN
De Peugeot 308 kenmerkt zich door uitgebalanceerde proporties. Dat geldt zowel voor de hatchback als voor de SW. De lijnen van het exterieur stralen kwaliteit en dynamiek uit, waarden die ook gelden voor de motoren. In het nieuwe gamma is een nieuwe carrosseriekleur beschikbaar Bleu Vertigo.
Op het uitrustingsniveau Allure kunnen de 16-inch lichtmetalen wielen worden voorzien van een twotone afwerking.
De nieuwe Blue Lease GT is leverbaar met het optionele Black Pack. Daarmee worden de meeste sierdelen die normaal gesproken in chroom zijn uitgevoerd, in hoogglans zwart geleverd:

  • grille en Leeuw voorzijde
  • gedeelte rond de richtingaanwijzers en mistlampen
  • zijruitomlijsting
  • 18-inch, met diamantpatroon afgewerkte lichtmetalen wielen in Sapphire Black met Black Mist vernis
  • dakrails bij SW