Nieuwe Peugeot 508 SW - 200 Pre-orders

Peugeot 508 SW

PEUGEOT 508 SW staat nu bij de dealer

200 Pre-orders geplaatst

De Peugeot 508 SW staat nu bij de dealer. De sportieve stationwagen beleefde z’n wereldpremière op de Autosalon van Parijs 2018 en de zeer complete 508 SW First Edition was al enkele maanden online te reserveren. De Peugeot 508 SW is – net als de 508 Berline – radicaal vernieuwd: een aanlokkelijk exterieurdesign, een uniek interieur van hoge kwaliteit en veel geavanceerde technologie.

Rick Hermanns, Managing Director Peugeot Nederland, heeft hoge verwachtingen van de ruime Peugeot 508 SW: “Sinds de eerste kennismaking met de pers tijdens de Autosalon van Parijs krijgen we veel complimenten over de auto. Dat was best spannend, omdat we een hele andere auto hebben neergezet. Emotie en elegantie voeren de boventoon, zonder aan comfort in te leveren. Het bleef overigens niet bij complimenten alleen: met 200 pre-orders mogen we zeker niet klagen.”

PEUGEOT i-Cockpit®

Naast het sportieve en stoere uiterlijk is het fraaie en comfortabele interieur van de Peugeot 508 SW een klasse apart. Dat komt vooral tot uiting in de PEUGEOT i-Cockpit®; een mix van het compacte stuurwiel, gepersonaliseerd head-up instrumentenpaneel en 10 inch HD-touchscreen. De AGR-stoelen, stoelverwarming, verschillende massagefuncties en sierelementen benadrukken de exclusieve uitstraling. De nieuwste technologie als Night Vision, waarmee in het donker sneller voetgangers of dieren opgemerkt worden, zorgen bovendien voor optimale veiligheid.

Prijzen
De prijzen van de Peugeot 508 SW starten vanaf € 39.770. De zeer complete Peugeot 508 SW First Edition, gebaseerd op de GT-uitvoering, kost € 61.790 met benzinemotor en € 62.570 met dieselmotor.