Betaalplan met restantbetaling - Peugeot Betaalplan

Peugeot Betaalplan met restantbetaling - lage maandlasten

U profiteert van extra lage maandlasten

Het Peugeot Betaalplan met restantbetaling kan voor u een passende oplossing zijn. Met deze financieringsvorm houdt u de maandtermijnen verrassend laag. U betaalt in dit geval naast de maandelijkse termijnen een zogenaamde 'restantbetaling' aan het einde van de looptijd. Hierdoor kunnen de maandelijkse termijnen laag blijven. Aangezien de restantbetaling bij een schadevrije, goed onderhouden auto vrijwel altijd aanmerkelijk lager is dan de inruilwaarde van de auto, betekent dit aan het eind van het contract een aardige meevaller. Bovendien zal de dealer u in de meeste gevallen een aantrekkelijk inruilvoorstel doen.

Zodat u na deze periode weer een Peugeot van uw dromen kunt rijden. U weet waar u aan toe bent. Zodra de laatste termijnbetaling en het restantbedrag zijn voldaan, gaat automatisch het eigendom van de auto op u over. U begrijpt nu ook hoe praktisch en voordelig het is om financiering, inruil en aankoop van uw nieuwe auto in één hand te houden: die van uw vertrouwde dealer. U kunt het precontractueel informatie formulier bij ons op vragen.

Peugeot Lease is een onderdeel van PSA Financial Services B.V.

Extra Zekerheid

Extra Zekerheid

Peugeot Betaalplan biedt u als extra zekerheid een gratis overlijdensrisicodekking voor de eerste contractant (deze dekking is geldig tot de leeftijd van 67 jaar is bereikt).

Peugeot Betaalplan

Peugeot Betaalplan biedt u duidelijkheid en gemak, een gedegen advies en een snelle afwikkeling van uw aanvraag. Alles onder één dak, bij uw Peugeotdealer.

Bereken uw financiering

Met onze budgetcalculator krijgt u makkelijk en snel inzicht in de financieringsmogelijkheden voor uw situatie. Klik hieronder en volg de stappen.

ZOEK UW PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.