Vlijmscherp design - De nieuwe hot hatchback Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

PEUGEOT Nieuwe 308 Berline

Vanaf 43.160 Incl. BTW en BPM*

139g i

6l i

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport ademt één en al sportiviteit. Met zijn design, uitrusting en exclusieve motor staat hij garant voor nieuwe rijsensaties.

EEN EN AL SPORTIVITEIT

Ranke voorzijde - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

PRESTEREN IN STIJL

Laat u verleiden door de inspirerende lijnen van de nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport. De nieuwe voorzijde maakt direct indruk met een glanzend zwarte verticale grille, een rood onderste gedeelte van de bumper en speciale koelsleuven.

Zijaanzicht links - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

EEN SPORTIEF DNA

De in het rood uitgevoerde merknaam PEUGEOT en de GTi-badges laten over het sportieve karakter van deze nieuwe hot hatchback al geen misverstanden bestaan, maar u kunt dit nog verder versterken met de flamboyante Coupe Franche in de kleuren Bleu Magnetic en Noir Perla Nera i.

Autovisie Vlog: Vlammen met de Peugeot 308 GTi en 308 RC

Autovisie testredacteur Peter Hilhorst testte in Zuid-Spanje de snelle Peugeot hatchback op het Ascari Race Resort, met Peugeot rallyrijder Kevin Abbring als compagnon. Bekijk hier de spectaculaire beelden.

PEUGEOT i-COCKPIT®, ONGEKEND RIJPLEZIER

Interieur - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport
Touchscreen - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport
Stuurwiel - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

VOOR DE LIEFHEBBER

De PEUGEOT 308 GT i geeft op stijlvolle wijze een sportieve beleving, met een Peugeot Sport-ambiance waarin antraciet, rood en zwart de boventoon voeren: met alcantara beklede kuipstoelen, RVS pedalen, lederen stuurwiel met GT i-logo, aluminium Peugeot Sport-dorpellijsten... Sportiviteit tot in de kleinste details.

"CONNECTED" IN ALLE OPZICHTEN

Het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav is voorzien van een 9,7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. Dankzij de Mirror Screenfunctie i kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto

ULTIEM STUUR- EN RIJGEDRAG MET DE HANDTEKENING VAN PEUGEOT

Wegligging - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

INTENS RIJPLEZIER

De in samenwerking met Peugeot Sport ontwikkelde uitrusting (speciale remklauwen, 380 mm remschijven, sportonderstel met een 11 mm verlaagde vering, Torsen®-differentieel met beperkte slip) en het standaard Driver Sport Pack brengen het rijplezier op ongekende hoogte. Daarnaast is de PEUGEOT 308 GTi voorzien van de nieuwste technologieën en rijhulpsystemen.

Motor - Nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

FENOMENALE PRESTATIES

Het temperament van de PEUGEOT 308 GTi 270 vindt zijn oorsprong in de indrukwekkende prestaties van de exclusieve 1.6 THP 270 motor i. Verder heeft de auto een onder alle omstandigheden uiterst wendbaar karakter, terwijl u een maximale sportieve ervaring kunt beleven door het ESP uit te schakelen (uitsluitend als de omstandigheden dat toelaten).

Nieuwe Peugeot 308 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de Nieuwe PEUGEOT 308 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling. Kijk voor meer informatie op de Blue Lease pagina.

IN EEN OOGOPSLAG

ANDERE VERSIES

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.