Peugeot 108 Collection

108 COLLECTION: EEN WAAR COLLECTORS ITEM

De Peugeot 108 is er nu in de speciale, exclusieve Collection uitvoering. Deze Peugeot 108 Collection is gebaseerd op de complete 108 Allure en Allure Top!. Naast een aantal extra uitrustingsitems onderscheidt de 108 Collection zich door specifieke afwerkingsdetails, zoals sportieve striping op de zijkant en instaplijsten. Ook heeft de 108 Collection extra getinte achterste zijruiten, verchroomde buitenspiegels, het interieur “ambiance” en een specifieke mattenset. De 108 Collection is verkrijgbaar in vijf exclusieve kleuren. Welke uitvoering wordt uw nieuwe collectors item?

Peugeot Summer DriveDeze zomer profiteert u van extra inruilvoordeel.
Bereken snel uw extra voordeel.

Peugeot 108 Collection vanaf €15.230

De 108 Collection is standaard uitgerust met o.a.:

 • 7” Touch screen
 • Lederen stuurwiel en pook knop
 • Sportieve striping
 • Extra getinte achterste zijruiten
 • Verchroomde buitenspiegels
 • Verchroomde deurgrepen en raamlijst
 • Interieur Ambiance
 • Bekleding stof “Rayura” in zwart/grijs
 • Airconditioning
 • Premium geluidsisolatie
 • 15”lichtmetalen velgen
 • Elektrisch bedienbare, verwarmbare buitenspiegels

Het afgebeelde model is een 3-deurs Collection, in Nederland is de 108 Collection uitsluitend leverbaar als 5-deurs variant.

Liever Private Lease?

Keurmerk Private Lease

Tijdelijk is het extra interessant om te kiezen voor een Peugeot 108 Private Lease. De Peugeot 108 Collection rijdt u nu al voor €249 per maand. De Peugeot 108 Allure rijdt u nu al voor €235 per maand. Als u vóór 31 augustus 2017 een contract afsluit, komt u in aanmerking voor deze actie.

Wilt u meer opties of bent u benieuwd wat andere Peugeot-modellen per maand kosten? Ga dan snel naar onze Private Lease calculator en ontdek uw mogelijkheden.

Disclaimer
Genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs gebaseerd op een 108 Collection en is inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken.  Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op een Peugeot 108 Collection. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw Peugeot-dealer naar de voorwaarden.

Deze acties gelden bij het afsluiten van een nieuwe Peugeot Private Lease-overeenkomst. De Private Lease-aanvraag dient voor 31 augustus 2017 ingediend te zijn bij PSA Financial Services Nederland B.V. De Private Lease-aanvraag dient binnen de actieperiode goedgekeurd te zijn door PSA Financial Services Nederland B.V. De auto dient uiterlijk 31 december 2017 afgeleverd te zijn. Deze actie geldt voor particulieren en niet in combinatie met andere acties.

De extra inruilwaarde wordt berekend als een percentage van de Autotelex-inruilwaarde van uw huidige auto en wordt verkregen bij aankoop van een nieuwe Peugeot. Het percentage is afhankelijk van het Peugeot-model. Afhankelijk van het gekozen model loopt het inruilvoordeel op tot €4.125. Vraag uw dealer naar de details. Deze actie is geldig op de Peugeot 108, 208, 2008 SUV, geselecteerde voorraadmodellen 308, 508 en Partner Tepee. De nieuwe Peugeot 308 en 308 SW, 3008 SUV, 5008 SUV en Peugeot bedrijfsauto’s zijn uitgesloten. Private lease valt niet onder de actievoorwaarden. Actie is geldig t/m 31-08-2017, uiterste registratiedatum is 31-12-2017.