PEUGEOT WINTER DRIVE - PRIVATE LEASE DEALS

Peugeot Winter Drive - Profiteer van scherp geprijsde Private Lease Deals

PROFITEER VAN SCHERP GEPRIJSDE PRIVATE LEASE DEALS

Deze winter nog in een nieuwe, rijk uitgeruste Peugeot rijden? Dat kan! Want speciaal voor Peugeot Winter Drive hebben we een aantal Private Lease-modellen standaard uitgerust met de meest gekozen opties. Zo heeft u een lagere maandprijs, maar verhoogt u het rijplezier en de veiligheid. Kies hieronder de Peugeot die u op het oog heeft.

PEUGEOT 108

Peugeot Winter Drive - Peugeot 108

PEUGEOT 208

Peugeot Winter Drive - Peugeot 208

PEUGEOT 2008 SUV

Peugeot Winter Drive - Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 108 VANAF €219 P.M.

Peugeot Winter Drive - Profiteer van scherp geprijsde Private Lease Deals

Tijdens Peugeot Winter Drive profiteert u van scherpe Private Lease Deals, uitgerust met de meest gekozen opties. Zo rijdt u de compacte, elegante Peugeot 108 Active 5-deurs met airco, extra getinte achterste zijruiten en achterruit, lederen stuurwiel, mistlampen voor en elektrisch bedienbare verwarmbare buitenspiegels al vanaf € 219 per maand!

PEUGEOT 208 VANAF €299 P.M.

Peugeot Winter Drive - Profiteer van scherp geprijsde Private Lease Deals

Tijdens Peugeot Winter Drive profiteert u van scherpe Private Lease Deals, uitgerust met de meest gekozen opties. Zo rijdt u de onderscheidende, karaktervolle Peugeot 208* Signature met airco, navigatiesysteem met 7-inch touchscreen en DAB+ Digitale radio-ontvangst al vanaf € 299 per maand!

PEUGEOT 2008 SUV VANAF €369 P.M.

Peugeot Winter Drive - Profiteer van scherp geprijsde Private Lease Deals

Tijdens Peugeot Winter Drive profiteert u van scherpe Private Lease Deals, uitgerust met de meest gekozen opties. Zo rijdt u de onderscheidende, geraffineerde Peugeot 2008 SUV* Signature met airco, navigatiesysteem, DAB+ digitale radio-ontvangst en parkeerhulp achter al vanaf € 369 per maand! Ook leverbaar met automaat!**

PEUGEOT WINTER VEILIGHEIDSCHECK

Peugeot Winter Drive - winterse accessoires

Rijdt u al een Peugeot en gaat u op wintersport? Dan is het goed om te weten dat er tijdens Peugeot Winter Drive voordeel is op de Peugeot Wintercheck. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw Peugeot tiptop in orde is en u met een gerust hart richting de skigebieden kunt afreizen. Maak snel een afspraak met ons, zodat uw auto op tijd klaar is voor de winter.

Keurmerk Private Lease

Disclaimer
Prijzen zijn op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. *Actie is niet van toepassing op de nieuwe Peugeot 208 en de nieuwe Peugeot 2008 SUV. **Alleen van toepassing op de Peugeot 2008 SUV Allure.