Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot Winter veiligheidscheck

Winter Veiligheidscheck - maak uw PEUGEOT winterklaar

Wij maken uw Peugeot winterklaar!
Goed voorbereid de winter tegemoet

Uw Peugeot tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u dat zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten*. Vertrouwd bij uw Peugeot dealer.

Winter veiligheidscheck
De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw Peugeot uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen.

Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave en wachten wij op uw akkoord. Zo is uw Peugeot is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

Peugeot Winter veiligheidscheck - ruitenwissers

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

Vanaf €39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

OPGELADEN DE WINTER DOOR

Peugeot Winter veiligheidscheck - accu

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. 

HANDIGE WINTER ACCESSOIRES

Bij Peugeot heeft u de keuze uit een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze speciale winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken. Bovendien profiteert u op de volgende winter accessoires van maar liefst 15% korting!*

  • Rubberen kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast, op maat gemaakt en goed bestand tegen vuil en vocht. Nu met 15% korting!
  • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage en/of de fietsen mee.

MAXIMALE GRIP

Peugeot Winter veiligheidscheck - banden

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De Peugeot dealer checkt uw banden graag en voorziet u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Vraag uw dealer ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

LET OP UW SNELHEID

Peugeot Winter veiligheidscheck

Sinds half maart geldt, tussen 06.00-19.00u, de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om uw navigatie te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een kaartupdate voor uw auto.

RIVM & GGD RICHTLIJNEN

RIVM & GGD Richtlijnen

Uw Peugeot Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

  • Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels
  • Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie
  • Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto
  • Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

Disclaimer
*Dit aanbod is geldig t/m 28 februari 2021.