Peugeot Vakantiecheck

Peugeot Vakantiecheck - Goed voorbereid en veilig op weg

VAKANTIECHECK

De Peugeot Vakantiecheck* houdt in dat wij uw auto controleren op 29 cruciale punten zodat u zorgeloos op reis kunt. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 29 controlepunten van de Peugeot Vakantiecheck? Download de checklist hier.

*De Vakantiecheck consumentenadviesprijs is €19,95 inclusief BTW. Heeft u een MyPeugeot Card dan is de vakantiecheck inbegrepen.

AIRCO REINIGING

Peugeot Vakantiecheck - Aircoreiniging

Bij meer dan 60% van de auto’s is het aircosysteem inwendig besmet met schimmels en-of bacteriën. De kans is groot dat dit ook bij uw auto het geval is. In de auto gaat de lucht eerst door het aircosysteem alvorens deze in het interieur en de longen terecht komt. Het is daarom belangrijk dat de lucht schoon is.

Met een aircoreiniging worden vuil en micro-organismen die zich in de interieurfilteromgeving en op de verdamper vormen verwijdert. Met aircoreiniging worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Wij vinden uw gezondheid belangrijk en adviseren u om het systeem door een Peugeot Erkend Reparateur grondig te laten reinigen. Doe nu een aircoreiniging en ontvang een fles antiallergeen ruitensproeiervloeistof cadeau!

AIRCO REINIGING 1 - €39*
Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving.
AIRCO REINIGING 2 - €89*
Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving.

* Consumentenadviesprijs inclusief BTW

ASSISTANCE PECHHULP BIJ ONDERHOUD

Peugeot Vakantiecheck - Peugeot Assistance Pechhulp

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Peugeot Assistance Pechhulp.*

* Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Peugeot tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

VAKANTIEACCESSOIRES

Om uw vakantie nog aangenamer te maken ontvangt u nu 20% voordeel op alle dakdragers, fietsdragers en dakkoffers. Zo kunt u uw auto beschermen en uw bagage veilig vervoeren.

De actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2019

Disclaimer
Deze actie is geldig van 06 mei t/m 29 september 2019. Alle Peugeot Vakantie checks dienen op afspraak te worden gemaakt. Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen. Producten kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Deze actie is uitgeschreven door Peugeot Nederland N.V.