NIEUWE PEUGEOT PLUG-IN HYBRID-AANDRIJFLIJNEN

i Kan media niet laden

PEUGEOT presenteert zijn nieuwe PLUG-IN HYBRID-aandrijflijnen met benzinemotor.

#UNBORINGTHEFUTURE

Als belangrijke speler in elke technologische revolutie gaat Peugeot met het volste vertrouwen de energietransitie tegemoet door technologie toe te passen die altijd ten goede zal blijven komen aan het rijplezier.

Een veelbelovende toekomst met de vrijheid om keuzes te maken uit carrosserievarianten, aandrijvingen en rijmodi. Nieuwe terreinen verkennen, nieuwe uitdagingen aangaan: het avontuur van het merk Peugeot krijgt een sensationeel vervolg!

Ook in de toekomst zal Peugeot op onnavolgbare wijze motion & emotion in zijn auto's weten te combineren.

Ontdek onze visie op de auto zoals die wordt belichaamd door de Peugeot e-Legend Concept en onze nieuwe Peugeot PLUG-IN HYBRID-aandrijflijnen met benzinemotor. #UnboringTheFuture

Peugeot concept car - Peugeot e-Legend concept

NIEUWE PEUGEOT PLUG-IN HYBRID-AANDRIJFLIJNEN

INSPIREREND!

Peugeot Plug-in Hybrid - Aandrijflijnen Peugeot 508 - 508 SW en Peugeot 3008 SUV

Deze nieuwe aandrijflijnen komen beschikbaar voor de Peugeot 3008 en de nieuwe Peugeot 508 en 508 SW, naast het bestaande motorenaanbod. De HYBRID- en HYBRID4-aandrijflijn (laatstgenoemde met vierwielaandrijving) komen beschikbaar op respectievelijk de nieuwe Peugeot 508 en de Peugeot 3008. Deze uitvoeringen zijn bestelbaar in het najaar van 2019 en leverbaar begin 2020.

Rijplezier krijgt bij Peugeot een nieuwe dimensie dankzij het magische effect van 100% elektrisch rijden in de ZEV-modus, de doeltreffendheid van de vierwielaandrijving (HYBRID4), de prestaties in de SPORT-modus en het veelzijdige karakter van de Hybrid-modus.

De technologie werkt ongecompliceerd en intuïtief en biedt volop bewegingsvrijheid: - talloze gebruiksmogelijkheden dankzij auto's die probleemloos kunnen worden ingezet voor lange reizen, stadsritten en outdoor-activiteiten. - de vrijheid om te kiezen voor voorwiel- of vierwielaandrijving, 225 pk of 300 pk en Berline, SW of SUV. - de vrijheid om een keuze te maken uit een van de 4 rijmodi.

Deze twee nieuwe aandrijflijnen zijn het concrete bewijs van het streven van Peugeot naar een zorgeloze, inspirerende en steeds efficiëntere mobiliteit. #UnboringTheFuture.