TECHNOLOGIE - INNOVATIES EN TECHNOLOGIEËN

i Kan media niet laden

TECHNOLOGIE - INNOVATIES EN TECHNOLOGIEËN

#UnboringTheFuture

De toekomst van automotive is momenteel geschreven. Auto's van de toekomst komen aan en lijken een mobiliteit te beloven zonder plezier, waarbij technologie de enige troef is. Integendeel, bij PEUGEOT geloven we wel dat de toekomst rijk en opwindend zal zijn. De technologie heeft maar één doel: verbeter uw sensaties en rijplezier. Maak je klaar om onze visie van de auto te ontdekken, geïncarneerd door Peugeot e-LEGEND CONCEPT, gematerialiseerd door nieuwe PLUG-IN HYBRID-motoren. #UnboringTheFuture.

PEUGEOT PLUG-IN HYBRID

Nadat PEUGEOT zijn visie op autonoom rijden heeft onthuld met de conceptcar Peugeot e-LEGEND CONCEPT presenteert PEUGEOT vandaag zijn nieuwe PLUG-IN HYBRID-motoren. Een nieuwe incarnatie van zijn programma #UnboringTheFuture, een belofte van een opwindende toekomst, waarin het merk de bestuurder meer dan ooit centraal stelt. Met altijd meer plezier - een opnieuw uitgevonden en vermenigvuldigd. En met altijd meer vrijheid - de vrijheid om de mobiliteit te kiezen die we willen.

Peugeot Technologie - De PEUGEOT i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit® biedt een volkomen nieuwe rijervaring. Deze ergonomische en fraaie cockpit wordt gekenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen waarmee alle functies gemakkelijk te bedienen zijn. Het resultaat is een intense rijervaring.

Peugeot Technologie - Intuïtieve rijervaring

Rijplezier

De hightech systemen van uw Peugeot, die speciaal zijn ontworpen om optimaal rijplezier te bieden, zijn bijzonder intuïtief te gebruiken. Systemen die de tractie en het rijgedrag verbeteren onder moeilijke omstandigheden, die het wegrijden op een helling vergemakkelijken en die van inparkeren kinderspel maken. Peugeot biedt u een scala aan innovaties die garant staan voor de ultieme rijervaring.

Peugeot Technologie - Connectiviteit

Connectiviteit

Ontdek de nieuwste door PEUGEOT ontwikkelde voorzieningen en apps die perfect aansluiten op uw rijervaring, voor nog meer rijplezier en veiligheid. Met deze online services op het gebied van entertainment, informatie en veiligheid kunt u uw reizen nog meer aan uw eigen wensen aanpassen.

Peugeot Technologie - Efficiency

Efficiency

De modellen van PEUGEOT beschikken over de PureTech- en BlueHDi-motoren die hoge prestaties combineren met een geringe uitstoot. Ervaar de automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) die niet alleen voor een laag brandstofverbruik zorgt maar ook veel rijplezier biedt.

* Conform de algemene voorwaarden die u bij uw dealer kunt opvragen en afhankelijk van technische en technologische beperkingen, met name de beschikbaarheid van een telefoonnetwerk. PEUGEOT Connect SOS is momenteel beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In andere Europese landen kan een noodoproep worden verstuurd naar de alarmcentrale van het desbetreffende land zonder geolokalisatie. U wordt dan in de taal van het land aangesproken.