Peugeot Nederland NextGen Lions programma

Peugeot Nederland NextGen Lions

Peugeot Nederland ontwikkelt 'NextGen Lions' programma

Peugeot en tennis zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het kader van de internationale #NEXTisHere tennissponsoring ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (21), Botic van de Zandschulp (23), Tim van Rijthoven (21) en Ryan Nijboer (19) is het portfolio van talentvolle tennissers inmiddels sterk bezet.

Als ambassadeur van de nieuwe Nederlandse tennisgeneratie heeft Peugeot Nederland nu een uniek talentenprogramma ontwikkeld: 'NextGen Lions'. Ook toptennisser Robin Haase komt het Next Gen Lions tennissponsorplan van Peugeot Nederland versterken. De 31-jarige Haase is de onbetwiste nummer 1 van Nederland en behoort de laatste jaren tot de top 50 beste spelers van de wereld. Zijn ervaring is een welkome aanvulling.

NextGen Lions

NextGen Lions is een volledig nieuw programma, waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvaten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen.

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland:
“Peugeot is al jarenlang verbonden aan de tennissport en vindt het belangrijk om aanstormend tennistalent te begeleiden naar de top. Met dit onderscheidende, lokale talentenprogramma motiveren en stimuleren we hen om hun dromen na te jagen. We moedigen ze aan om mentaal sterk te worden en te spelen met het hart van een leeuw. Hiermee is de metafoor met de leeuw uit ons logo natuurlijk uiterst relevant. Ook onze leeuw staat immers voor trots en kracht. Be a Lion!”.

Meer weten over dit programma? Klik op onderstaande button

Bekijk de video