Configureer je nieuwe Peugeot 508

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot 508? Pas het aan met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en projecteer jezelf aan het stuur van je toekomstige berline!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 508 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active Pack,  Allure Pack, GT en Peugeot Sport Engineered. Voor de zakelijke rijder zijn er de Blue Lease uitvoeringen.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een hybride-aandrijving als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 508 dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Design en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Voor het ontwerp zijn enkele verschillen merkbaar in termen van velgen, van het wiel, LED-koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die u kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het nachtzichtsysteem, de Peugeot Drive Assist Plus en andere.