Nieuwe Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

i Kan media niet laden

NIEUWE 208

Vanaf 17.580 Rijklaar*

94g i

4.1l i

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze compacte stadsauto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

EEN ONWEERSTAANBAAR UITERLIJK

Nieuwe PEUGEOT 208 – Zijaanzicht

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN

De nieuwe Peugeot 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. De lage daklijn, de lange motorkap en krachtig gewelfde flanken onthullen zijn sportieve aard. Met frisse en originele carrosseriekleuren zal de nieuwe Peugeot 208 vooral opvallen. Zeker met de carrosserieafwerking ‘Black Diamond’, waarbij de bovenste helft van de carrosserie in zwart is uitgevoerd, de glanzend zwarte wielkastranden en raamlijsten, en de gepolijste velgen met inserts op GT Line en GT versterken het kenmerkende uiterlijk.

Nieuwe PEUGEOT 208 – Full led-koplampen met 3 klauwen en led-dagrijverlichting

VRIJMOEDIG EN ONBESCHAAMD

De expressieve voorzijde van de nieuwe Peugeot 208 is voorzien van een royale verchroomde grille(1) en heeft een moderne en stoere blik met zijn full-LED koplampenimet klauwafdruk en zijn LED-dagrijverlichting. De achterzijde onderscheidt zich door de glanzend zwarte horizontale balk die voorzien is van full-LED achterlichten met kenmerkende klauwafdruk, die bij aangezet contact altijd branden.

COCKPIT

JUMP IN NEXTGEN TECHNOLOGY

Nieuwe PEUGEOT 208 – Nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Ervaar de wendbaarheid en het intuïtieve rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10 inch HD touchscreen en de 7 ‘Toggle switches’ voor het snel bedienen van de belangrijkste functies. Pas ten slotte de sfeer in het interieur aan door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

/image/74/4/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.513744.jpg

Vooruitstrevende connectiviteit

  • Laat u leiden door het Peugeot Connect navigatiesysteem voorzien van de services van TomTom® Traffic en gebruik de Mirror Screen Triple Play functiei om uw favoriete apps te gebruiken op het touchscreen.
  • De Keyless Entry & Start met benaderingsfunctiei biedt u, naast het starten zonder sleutel, een ontgrendeling van de auto als u de auto benadert, en tevens een vergrendeling wanneer u de auto weer achter u laat. Als u de sleutel op zak heeft gaat dit volledig automatisch!
  • Blijf verbonden met uw e-208 via de MyPeugeot App: hiermee blijft u permanent op de hoogte van de laadtoestand, de resterende actieradius, de resterende laadtijd, enz.
Nieuwe PEUGEOT 208 – PEUGEOT Drive Assist

Een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden

Met de nieuwe Peugeot 208 beschikt u over diverse intelligente rij-assistenten die uw veiligheid verhogen. Diverse rijhulpsystemen vergezellen u, zoals het Pack Drive Assisti: Lane positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. En u beschikt over parkeerhulpsystemen zoals Actieve parkeerhulpi, waarmee u automatisch kunt in- en uitparkeren.

MOTOREN

LIVE THE POWER OF CHOICE

/image/75/0/peugeot-208-1902hm100.513750.jpg

Nieuw modulair en efficiënt platform

De nieuwe Peugeot 208 beschikt over het compleet nieuwe CMPi -/e-CMP i -platform dat modulair is en geschikt voor meerdere vormen van aandrijving, waardoor u kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis.

U profiteert daarmee van excellente prestaties, een geweldige wegligging, een bescheiden gewicht en dito handelbaarheid en een hoog comfort met een laag geluidsniveau. Ingrediënten om uw dagelijkse ritten tot een groot plezier te maken.

Nieuwe PEUGEOT 208 – Nieuwe automatische transmissie EAT8

Verbrandingsmotoren

De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de nieuwe PEUGEOT 208 zijn krachtig en efficiënt en bieden u weergaloos rijplezier. Deze motoren zijn voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik* en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

/image/74/6/peugeot-208-1902hm102.513746.jpg

Elektromotor

Ervaar even prettige als intense rijsensaties in een oase van rust en comfort dankzij:

  • Het onmiddellijk beschikbare vermogen van 100 KW (136pk)
  • De razendsnelle respons dankzij het koppel van 260 Nm
  • De actieradius van tot wel 340 km (WLTPi )/450 km (NEDC)

IN EEN OOGOPSLAG

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT
Geschatte gegevens, alleen ter informatie en onder voorbehoud van goedkeuring.

  •  WLTP-waarden(1): Gegevens in afwachting van homologatie

(1) De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 is de typegoedkeuring van nieuwe auto's gebaseerd op de wereldwijde geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (WLTP). De metingen van deze nieuwe testprocedure geven een realistischere afspiegeling van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in de praktijk. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitrusting, opties en banden waarvan de auto is voorzien. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie over WLTP.

  •  NEDC-waarden(2): Gegevens in afwachting van homologatie.

 (2) De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. De CO2- en brandstofverbruikscijfers worden officieel gemeten in overeenstemming met EU Verordening 715/2007/EC. Deze meting betreft een uniform, onder strikte en gestandaardiseerde condities uitgevoerd, op een laboratoriumproef lijkend, onderzoek. Onder normale omstandigheden kunnen (en zullen) de werkelijke verbruikscijfers hiervan afwijken door o.a. extra uitrusting van de auto, bandenspanning, belading, rijstijl, rijomstandigheden, kwaliteit van het wegdek e.d..     

NEEM CONTACT OP