SKIP TO CONTENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Configureer je nieuwe Peugeot 2008 SUV

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe Peugeot e-2008 SUV of Peugeot 2008 SUV model? Stel hem zelf samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan jezelf aan het stuur van je toekomstige elektrische SUV!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 2008 SUV is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active, Active Pack, Allure, Allure Pack, GT en GT Pack voor de elektrische en thermische versie.

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een elektromotor als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 2008 SUV dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Voor het ontwerp zijn er enkele verschillen met name op het gebied van velgen, van het wiel, LED-koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die u kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot Advanced Grip Control, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist Plus en andere.

 

De afmetingen van de Peugeot 2008 SUV

Deze elektrische SUV heeft een breedte van 1550 mm over een lengte van 4300 mm en een hoogte van 1530 mm. Deze afmetingen zijn gemeenschappelijk voor alle versies.